Kapan-7 Karadağ Operasyonu başlatıldı

İçişleri Bakanlığı, Siirt ve Şırnak ara hattında 'Kapan-7 Karadağ Operasyonu'nun başlatıldığını açıkladı. Operasyonda 815 jandarma, polis ve güvenlik korucusu görev alıyor.

İçişleri Bakanlığı, Siirt - Şırnak ara hattında "Kapan-7 Karadağ Operasyonu" başlatıldığını bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Karadağ barınma alanında bulunduğu değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek amacıyla bizzat Şırnak Jandarma Bölge Komutanı, Siirt İl Jandarma Komutanı ve Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay Komutanının operasyonu arazide sevk ve idare ettiği operasyonda, jandarma komando, jandarma özel harekat, polis özel harekat ve güvenlik korucu timlerinden oluşan 815 personel, 52 operasyonel timin görev aldığı belirtildi.

Kapan-7 Karadağ Operasyonu başlatıldı

Açıklamada, yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik "Kapan operasyonları"nın vatandaşların desteğiyle kararlı şekilde başarıyla sürdürüldüğü vurgulandı.

Kapan-7 Karadağ Operasyonu başlatıldı - Resim : 2

Kapan-7 Karadağ Operasyonu başlatıldı ile ilgili etiketler İçişleri Bakanlığı Siirt Şırnak Operasyon kapan 7
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.