Kapalıçarşı'da korkutan yangın

İstanbul'daki Tarihi Kapalıçarşı'nın Mahmutpaşa Caddesi tarafındaki girişinde yangın çıktı. Girişteki bir iş yerinin klimasında çıkan yangın paniğe neden oldu.

İstanbul'un ilçesi Fatih'te bulunan Mahmutpaşa Caddesi'ndeki bir iş yerinin çatısındaki klima aksamında saat 17.00 sıralarında yangın çıktı.

Klimadan alevler yükselirken iş yerinin Kapalıçarşı'nın girişinde olması paniğe neden oldu. Yangını gören iş yeri çalışanları ve çevre esnafı alevlere yangın tüpüyle müdahale etmek istedi.

Kapalıçarşı'da korkutan yangın

Vatandaşların müdahalesinin yetersiz kalmasının ardından itfaiyeye haber verildi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve itfaiye ekibi geldi. İtfaiyenin müdahalesi sonrasında yangın söndürüldü.

Kapalıçarşı'da korkutan yangın - Resim : 2

Dumandan etkilenen bir kişiye, sağlık ekipleri oksijen tüpü bağladı. İş yeri sahibi Haşim Kantele, "Önce bir patlama oldu daha sonra alevler çıktı. Buradaki esnaf sağolsun hemen yangın tüpleriyle geldiler. Sonrasında itfaiye geldi ve söndürüldü." dedi.

DHA

Kapalıçarşı'da korkutan yangın ile ilgili etiketler Kapalıçarşı Yangın panik

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.