Kapalıçarşı'da gram ve çeyrek altın dengede! Asya piyasaları öncesinde Cumhuriyet altınının fiyatı!

Son dakika altın fiyatları 9 Ocak 2022 Pazar hafta sonunda da ilgi görüyor. Kapalıçarşı verilerine göre; dolardaki inişli çıkışlı grafik sonrasında çeyrek altın ve Cumhuriyet altını dengede kaldı. İşte 9 Ocak Asya piyasaları öncesinde altın fiyatları…

Hafta sonunda 9 Ocak Pazar gününde gram altın 797 TL, çeyrek altın ise 1308 TL’den işlem gördü. Döviz kuru ile beraber vatandaşlar tarafından büyük rağbet gösterdiği altın fiyatlarında hareketlilik akşam saatlerinde Asya piyasalarının açılması ile yeniden başlayacak.

Aralık ayının hemen başında rekor bir artışla 1000 TL’nin üzerine kadar çıkan gram altın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları ve Kur korumalı TL vadeli mevduat hesabı sonrasında 600 TL seviyelerine kadar gelmiş ancak dünyada Covid-19 vakalarının artması sonrasında yeniden hareketlenmişti.

İşte 9 Ocak Pazar gününde altın fiyatları:

Kapalıçarşı'da gram ve çeyrek altın dengede! Asya piyasaları öncesinde Cumhuriyet altınının fiyatı!

Kapalıçarşı'da gram ve çeyrek altın dengede! Asya piyasaları öncesinde Cumhuriyet altınının fiyatı! ile ilgili etiketler Kapalıçarşı altın fiyatları gram altın çeyrek altın cumhuriyet altını
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.