Kapalıçarşı'da 09.05'te saygı duruşunda bulunmadı! Esnaftan meydan dayağı yedi....

Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Ulu Önder Atatürk'ün dün ebediyete intikalinin 83. yılında saat 9'u 5 geçe tüm Türkiye saygı duruşunda bulunurken Kapalıçarşı'da bir esnaf yürümeye devam etti. Sirenlerin çalınıp herkesin saygı duruşunda bulunduğu o dakikada yürümeye devam eden esnaf, çevredekiler tarafından dayak yedi. O anlar saniye saniye kameralara yansıdı...

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin dün 83. yıl dönümüydü. 

Yurdun dört bir yanında saat 9'u 5 geçe sirenler çalındı ve saygı duruşu başladı. 

O esnada Kapalıçarşı'da çekilen bir görüntü ise pes dedirtti. 

YÜRÜMEYE DEVAM EDİNCE ÇEVREDEKİLER SALDIRDI

Kapalıçarşı'da da esnaflar dükkanlarının önünde saygı duruşunda bulunurken, bir kişinin çarşıda yürümeye devam ettiği görüldü. Şahıs bu esnada çevredekiler tarafından saldırıya uğradı.

Kapalıçarşı'da 09.05'te saygı duruşunda bulunmadı! Esnaftan meydan dayağı yedi....

SANİYE SANİYE KAMERADA

Esnaflar dükkanlarının önünde saygı duruşunda bulunurken, bir kişinin çarşıda yürüdüğü görüldü. Şahıs bu esnada çevredekiler tarafından saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye bir vatandaşın telefon kamerasına yansıdı.

 

Kapalıçarşı'da 09.05'te saygı duruşunda bulunmadı! Esnaftan meydan dayağı yedi.... ile ilgili etiketler 10 Kasım Kapalıçarşı Atatürk meydan dayağı saygı duruşu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.