Kanye West'in hayranlığı, Kim'i çıldırttı!

Rihanna konserine katılan Kim Kardashian ve eşi Kanye West,sosyal medyadan bol bol paylaşım yaptı. Kanye West'in Rıhanna'ya hayran bakışları sırasında video çeken Kim Kardashian, eşini görüntülemeyi bu anlarda bıraktı.

Dünyaca ünlü şov yıldızı Kim Kardashian, Rıhanna konserinde bol bol video çekerek sosyal medya hesabından paylaşımlar yaptı. Kim,Rıhanna'nın sahnede olduğu sırada telefonun kamerasını eşi Kanye West'e çevirdiğinde, eşinin ünlü şarkıcıya hayran bakışlarını fark etti.

RAHATSIZLIĞI YÜZÜNE YANSIDI

Durum karşısında video kaydını durdurarak tepksini gösteren ünlü yıldız rahatsızlığını surat ifadesine yansıttı.

Kanye West'in hayranlığı, Kim'i çıldırttı!

SOSYAL MEDYADAHIZLA YAYILDI

Ünlü yıldız, eşi Kanye West'in Rıhanna'ya sevgi dolu bakışlarına oldukça sinirlendi. Video kaydına hemen son veren ve suratı düşen Kim Kardashian'ın bu görüntüsü ise sosyal medyada hızla yayıldı.

HAYRANLARI TARAFINDAN GÖRÜNTÜLENDİ

Hayranlarından birininçektiği videoda Kim keyifli bir şekilde konserde video çekerken, eşi Kanye'nin hayranlıkla Rihanna'ya baktığını farkdeince ve çabucak videoyu kapatıyor ve suratı asılıyor.

Kanye West'in hayranlığı, Kim'i çıldırttı! - Resim : 2

 

Kanye West'in hayranlığı, Kim'i çıldırttı! ile ilgili etiketler Rihanna Kim Kardashian Kanye West kıskançlık krizi
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.