Kanye West tutuklandı!

Politik tercihlerinden dolayı eşi Kim Kardashian ile yaşadıkları sorunların yanı sıra Kanye West, bipolar hastalığıyla da uğraşıyor. David Letterman'in programında, geçirdiği bipolar atağı sırasında tutuklandığından ve bayıltıldığından bahsetti.

Kanye West'e iki sene önce bipolar hastalığı tanısı kondu. David Letterman'in yeni sezonunda West bipolar olmaktan ve hayatını bu hastalıkla nasıl sürdürdüğünden bahsediyor.

''Herkes beni öldürmeye çalışıyor! Kimseye güvenemiyorum. Eğer ilacımı her gün almazsam kendimi hastanede buluyorum.''

Kanye West tutuklandı!

Bipolar atakları esnasında West, paranoyak hissettiğini ve insanları tanıyamadığını söylüyor. Etrafındaki herkesin oyuncu olduğunu ve devletin insanların kafalarına çip taktığını düşünüyor. Kayıt altında gibi hissediyor.

Kanye West tutuklandı! - Resim : 2

Bu konudan televizyonda bahsederek hastanedeki çalışanların hastalara daha duyarlı davranmasını istediğini belirtiyor.

''Seni kelepçeliyorlar, uyuşturuyorlar ve tanıdığınız herkesten uzaklaştırıyorlar. Çok yanlış bir hareket ve biri o durumdayken güvendiği kişiye ihtiyacı oluyor. O kişiyi ortamdan uzaklaştırmak acımasızca bir şey.''

Kanye, dürüstlüğünün insanlara yardım etmesini umuyor ve çoğu ünlünün hastalıklarla baş ettiğini fark etmemizi istiyor.

''Hayatın gerçekleri! Çılgın fikirleri, sahneleri ve müziği istiyorsanız, bunları yapanların da çılgın insanlar olduğunu kabul etmelisiniz.''

 

Kanye West tutuklandı! ile ilgili etiketler Kim Kardashian Kanye West
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.