Kanye West adını değiştirmek için mahkemeye başvurdu

Son dönemde 4 çocuğunun annesi, reality şov yıldızı Kim Kardashian ile boşanma aşamasında olan rap şarkıcısı Kanye West adını değiştirmeye çalışıyor. 44 yaşındaki ünlü yıldız, bunun için Los Angeles Yüksek Mahkemesi’ne başvurdu.

Tam adı Kanye Omari West olan, ancak Kanye West olarak tanınan ünlü rap şarkıcısı, kendisine seçtiği yeni adı mahkemeden onaylatmak için başvuru yaptı. Gerekçe olarak “kişisel nedenler” gösterildi. West, adını basitleştirmek, sadece “Ye” olmak istiyor. West, sosyal medyada hesaplarındaki biyografi kısmını da bu ismi ekledi.

ÜÇ YIL ÖNCE AÇIKLADI

Bu, West’in adını değiştirmesiyle ilgili çıkan ilk haber değil. Çünkü şarkıcı, 2018’de Twitter’da yazdığı mesajda, “Resmi olarak Kanye West olarak biliniyorum. Adım ‘YE’” demişti. West, şimdi bu adı resmileştirmek istiyor.

West, “Ye” ismini 2018 albümüne de verdiğini hatırlatırken, ön adı Kanye’nin kısaltması olan ismin, aynı zamanda İncil’de sık sık geçtiğini ifade etti.


ALBÜM TANITIMLARINI SÜRÜYOR

2019’da Jesus Is King adıyla albüm çıkaran West, iki yılın ardından merakla beklenen Donda albümü için tanıtımlarını sürdürüyor. Temmuz ayında çıkacağı açıklanan albümün tarihi 6 Ağustos’a ertelenmiş, ancak bu tarihte de çıkmamıştı. Ünlü şarkıcı, yeni albümü için üst üste lansmanlar yapmaya devam ediyor.

Kanye West adını değiştirmek için mahkemeye başvurdu

Dört çocuğunun annesi Kim Kardashian’la boşanma aşamasında olan West, albüm etkinliklerine eski eşini de davet ediyor. Şubat ayında bu yana mahkemelik olan ikili, albüm tanıtımlarında bir araya geldi.

Kanye West adını değiştirmek için mahkemeye başvurdu ile ilgili etiketler Kanye West Kim Kardashian
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.