Kanye, Kim ve Bieber rica etti, Trump kırmadı!

ABD Başkanı Trump, Beyaz Saray'da görüştüğü Kanye West ve Kim Kardashian'ın yanı sıra dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber'in ricaları üzerine, İsveç'te tutuklu bulunan sanatçı A$AP Rocky için İsveç Başbakanı'yla görüştü.

Donald Trump'la ilişkileri, ABD Başkanı'nı ırkçı bulanlar için garip gelen ünlü sanatçı Kanye West'in çabaları, meyve verdi. Trump, İsveç Başbakanı Stefan Löfven ile görüşerek bu ülkede tutuklanan ünlü rapçi A$AP Rocky'nin serbest bırakılmasını istedi. ABD Başkanı, 48 saat içinde Löfven ile tekrar görüşeceğini Twitter hesabından dünyaya duyurdu.

Kanye, Kim ve Bieber rica etti, Trump kırmadı!

Löfven ise İsveç yargı sisteminin bağımsız olduğunu belirtti.

Gerçek adı Rakim Mayers olan 30 yaşındaki dünyaca ünlü müzisyen ve tasarımcı A$AP Rocky, 3 Temmuz'da Stockholm'ün şehir merkezinde kavgaya karıştığı gerekçesiyle tutuklanmıştı.

Kanye, Kim ve Bieber rica etti, Trump kırmadı! - Resim : 2

Instagram'da, "Benim hayranlarım değiller, uyuşturucu bağımlısı gibi gözüküyorlar. 4 blok boyunca uyarmamıza rağmen bizi takip ettiler ve yanımızdan geçen iki kadını taciz ettiler" gönderisiyle paylaşılan videoda, A$AP Rocky ve ekibi iki erkeğe defalarca "Biz burada kavga istemiyoruz, takip etmeyi bırakın" diyordu.

Kanye, Kim ve Bieber rica etti, Trump kırmadı! - Resim : 3

Kanye West ve eşi Kim Kardashian'ın yanı sıra dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber'in de aralarında bulunduğu isimler, hala gözaltında tutulan A$AP Rocky'nin serbest bırakılması için Trump'a çağrıda bulunmuştu.

Kanye, Kim ve Bieber rica etti, Trump kırmadı! ile ilgili etiketler Donald Trump Kim Kardashian Kanye West
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.