Kanunsuz Topraklar'da Gülfem'in intiharı Esra Bilgiç'i dondurdu!

Kanunsuz Topraklar dizisinin kamera arkası görüntülerini dizinin başrol oyuncusu Esra Bilgiç instagram hesabından paylaştı. Gülfem karakterinin göle gidip canına kıymaya çalıştığı sahneler oyuncuyu adeta dondurdu.

Fox Tv'nin yeni dizisi Kanunsuz Topraklar'ın son bölümü yayınlandı. Uğur Güneş ile Esra Bilgiç'in harika uyumu izleyenleri ekran başına kilitliyor. İmkansız aşıkları oynayan çift izleyenler tarafından beğeniliyor. Aylarca süren hazırlık çalışması sonra ekrana gelen ve Zonguldak'ta geçen hikayesiyle bir dönem dizisinin nasıl olması gerektiği konusunda ilham veren Kanunsuz Topraklar 7. bölümü ile yine en çok konuşulan dizi oldu.

Zor bir işi başaran Kanunsuz Topraklar dizisinin hikayesi Zongulak'ta geçse de dizinin çekimleri İstanbul'da bir platoda çekiliyor.

KANUNSUZ TOPRAKLARDA SOĞUKLAR BAŞLADI!

Maden patronu Ali Gelik'in gazabından babası Malik ve sevdiklerini korumaya çalışan Gülfem artık çaresiz durumdadır. Sonunda intihar etmeye karar veren Gülfem kendini gölün soğuk sularına bırakır. Ali Gelik’in gönderdiği gelinliği giyip atının sırtında göle giden ve kendisini sulara bırakan Gülfem, boğulmak üzereyken durumu farkeden kız kardeşleri tarafından kurtarıldı.

Kanunsuz Topraklar'da Gülfem'in intiharı Esra Bilgiç'i dondurdu!

Bu sahnelerin çekimleri ise hiç kolay olmadı. Gülfem'i oynayan Esra Bilgiç sahnenin çekimlerini instagram hesabından paylaştı. Zor anların yaşandığını açıklayan Esra Bilgiç'in sahne performansı ise görülmeye değerdi.

Kanunsuz Topraklar dizisinin ekibi ise sahne çekimlerinde bütün güvenlik önlemlerini aldı. Oyuncu Esra Bilgiç'in güvenlik ve rahatını sağlayan çekim ekibi ortaya çıkan tehlikeleri önlemek için de önlemlerini aldı.


İşte Esra Bilgiç'in paylaştığı Gülfem'in intihar sahnesi...

 

 

Kanunsuz Topraklar'da Gülfem'in intiharı Esra Bilgiç'i dondurdu! ile ilgili etiketler Esra Bilgiç Kanunsuz Topraklar
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.