Kanunsuz Topraklar Neden Final Yaptı? Esra Bilgiç'ten Dikkat Çeken Paylaşım

Fox TV dizisi Kanunsuz Topraklar Neden final yaptı sorusu dizinin takipçilerinin merak konusu oldu. Bu merakı da Gülfen karakteri ile dizide başrol oynayan sevilen oyuncu Esra Bilgiç giderdi. İşte Esra Bilgiç'ten dikkat çeken Kanunsuz Topraklar paylaşımı...

Kanunsuz Topraklar Neden Final yaptı merak ediliyor. Başrollerini Uğur Güneş, Esra Bilgiç, Necip Memili ve Kaan Taşaner’in paylaştığı dizi için erken final kararı alındı. Sevilen dizi haftaya ekrana gelecek 16. bölümde ekran ömrünü noktalayacak.

Neden Final Yapıyor?

1939 Zonguldak’ta bir kasabada madenci Davut (Uğur Güneş), Malik bey’in kızı Gülfem’in (Esra Bilgiç) aşkı etrafında yaşanan olaylarıın anlatıldığı Kanunsuz Topraklar gelen düşül reytingler nedeniyle final kararı aldı.

Esra Bilgiç ve Uğur Güneş'ten Dikkat çeken paylaşım

Kanunsuz Topraklar’ın 16. ve final bölümünün dün yayınlanan fragmanında da Gülfem ve Davut’un sonunda nikah kıyarak evlendikleri görülüyor. Esra Bilgiç’in gelinlikli hali, Uğur Güneş’in takım elbiseli şıklığı eşliğinde izleyiciye konakta keyifli bir düğün daveti bekliyor.

Kanunsuz Topraklar Neden Final Yaptı? Esra Bilgiç'ten Dikkat Çeken Paylaşım

Kanunsuz Topraklar Neden Final Yaptı? Esra Bilgiç'ten Dikkat Çeken Paylaşım ile ilgili etiketler esra biliç kanunsuz topraklar neden final
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.