Kanunsuz Topraklar bu hafta neden yok? 10 Kasım Kanunsuz Topraklar bu akşam var mı?

Fox Tv dizisi Kanunsuz Topraklar'da büyük değişimler yaşanıyor. Esra Bilgiç ve Uğur Güneş'in başrol oynadığı Kanunsuz Topraklar reytinglerde yerlerde sürününce Fox Tv'nin sabrı kalmadı. Peki Kanunsuz Topraklar bu hafta neden yok?

İlk 5 bölümü itibariyle ortalamanın üzerinde bir reyting sıralamasına sahip olan Kanunsuz Topraklar dizisi 6. bölümüyle reytinglerin yerlerde sürünmesine tanık oldu. Hal böyle olunca yüksek bütçeli bir dizi olduğu için kritik eşik de aşıldı.

Esra Bilgiç ile partneri Uğur Güneş'in performansları bile reytingleri kurtarmaya yetmedi. Sosyal medyada ise Kanunsuz Topraklar dizisinin hikayesinde akıcılığın olmadığı, fazla kasvetli bir havanın olduğu yönünde yorumlar yapılıyor.

Kanunsuz Topraklar 1. bölüm full, tek parça izle | Kanunsuz Topraklar ilk  bölüm izle

KANUNSUZ TOPRAKLAR BU HAFTA NEDEN YOK?

Dizinin 6. bölümünden itibaren ekipten ayrılan Yönetmen Faruk Teber'den sonra ikinci yönetmen Yasin Uslu'nun da ayrıldığı ortaya çıktı. Bunun üzerine gelecek haftadan itibaren Kanunsuz Topraklar dizisinin yeni yönetmeni Cevdet Mercan oldu.

Kanunsuz Topraklar dizisinin yeni yönetmeni belli oldu

Zalim İstanbul ve Şeref Sözü dizileri ile geçen sezon dikkat çeken yeni yönetmen Cevdet Mercan, bazı değişiklikler yapacak. Bu değişiklikler nedeniyle de çekimlere ara verildi.

4 gün oyuncular ve ekip izinli ve çekimlere ara verildiği için de bu hafta Kanunsuz Topraklar dizisi yayınlanmayacak. Dizinin 7. bölümü 17 Kasım Çarşamba akşamı yine Fox TV’de olacak.

 

 

Kanunsuz Topraklar bu hafta neden yok? 10 Kasım Kanunsuz Topraklar bu akşam var mı? ile ilgili etiketler Fox TV kanunsuz topraklar neden yok kanunsuz topraklar bu hafta neden yok kanunsuz topraklar final mi yaptı kanunsuz topraklar bitti mi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.