Kanuni Sondaj Gemisi Karadeniz'e açıldı

Kanuni sondaj gemisinin ilk görevi için Karadeniz'e açıldı. Müjdeli haberi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez sosyal medyadan duyurdu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Kanuni sondaj gemisinin ilk görevi için Karadeniz'e açıldığını bildirdi.

Twitter hesabından Kanuni sondaj gemisinin fotoğrafını paylaşan Bakan Dönmez, "Kanuni sondaj gemimiz ilk görevi için milletimizin duasıyla Karadeniz'e açıldı. İlk sondajını Sakarya Gaz Sahası'nda yapacak olan gemimiz, Türkali-2 kuyusunda derin deniz kuyu testlerini gerçekleştirecek. Hayırlı, uğurlu olsun." açıklamasını yaptı.

 

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) envanterine 2020'de katılan 6. nesil derin deniz sondaj gemisi Kanuni, 227 metre uzunluğa ve 42 metre genişliğe sahip olup 12 bin 200 metre derinliğe kadar sondaj yapabiliyor.

Kanuni Sondaj Gemisi Karadeniz'e açıldı ile ilgili etiketler Karadeniz Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez Kanuni sondaj gemisi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.