Kanuni Karadeniz'de sondaja başlıyor

Enerji Bakanı Fatih Dönmez, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Denizlerimizdeki enerji bağımsızlığımızın sembolü filomuz, yeni üyesiyle daha da güçlenecek. Hazırlık çalışmaları devam eden Kanuni Sondaj Gemimiz, Karadeniz'de sondajlarına başlayacak ve Fatih'in gücüne güç katacak." ifadelerini kullandı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, hazırlık çalışması süren Kanuni Sondaj Gemisi'nin Karadeniz'de çalışmalara başlayacağını söyledi.

"GERİ SAYIM BAŞLADI"

Bakan Dönmez, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Geri sayım başladı... Denizlerimizdeki enerji bağımsızlığımızın sembolü filomuz, yeni üyesiyle daha da güçlenecek. Hazırlık çalışmaları devam eden Kanuni Sondaj Gemimiz, Karadeniz'de sondajlarına başlayacak ve Fatih'in gücüne güç katacak" ifadelerini kullandı.

Kanuni Karadeniz'de sondaja başlıyor

Kanuni Karadeniz'de sondaja başlıyor ile ilgili etiketler Karadeniz Fatih Dönmez kanuni sondaj
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.