Kanserle savaşan oyuncu Boğaç Aksoy'dan yürek burkan açıklama! İşte son sağlık durumu

Geçtiğimiz ay lenfoma kanserine yakalandığını duyuran ve tedaviye başlayan Arka Sokaklar'ın genç oyuncusu Boğaç Aksoy, üçüncü kemoterapisini alırken çektiği görüntüleri sosyal medya hesabından yayınlayarak sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi. Aksoy'un zorlu süreçte yaşadıkları duygulandırdı.

Kanal D'de yayınlanan ekranların uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da 'Volkan komiser' karakterine hayat veren 31 yaşındaki Boğaç Aksoy'un sağlık durumu merak ediliyor. Bir ay önce lenfoma kanserine yakalandığını duyuran Aksoy, sosyal medya hesabından yaptığı yeni bir paylaşımla sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Boğaç Aksoy

Ünlü oyuncu 3'üncü doz kemoterapi alırken sosyal medya hesabından duygularını dile getirerek " Yalan yok, zorlu bir süreç" açıklamasında bulundu.

 

''YÜREMEK BİLE LÜKSTÜ BENİM İÇİN!''

31 yaşındaki oyuncu Boğaç Aksoy yayınladığı videoda duygularını bu sözlerle ifade etti...

''3.kür kemoterapiden herkese selam. Hastalığı ve tedavi sürecimi artık sindirdim. İlk kemo alırken beni nasıl bir sürecin beklediğini sadece biliyordum. Yaşanabilecek komplikasyonlardan haberim vardı fakat nasıl bir his olduğunu bilemediğim için bu bende sebepsiz korku ve huzursuzluk yaratmıştı. Yaşadıkça gördüm ki evet bu bir süreç ve elbet ki geçiyor. Olası komplikasyonların hepsinden azar azar yaşadım ve gördüm ki başa çıkabiliyorum. İnsan bilmediği tanımlayamadığı şeyden korkarmış, süreci bilmekten ziyade sindirmek daha önemliymiş. Şimdi bu anı sizlerle paylaşıyor olabilmem bile benim için çok büyük bir güç. Halsizliğim yorgunluğum bir yandan, sizlerin sevgisi duası diğer hastalara moral olmak ayrı bir yandan. Yalan yok zorlu bir süreç. Her gün yaptığım aktiviteleri tedavideyken yapamıyordum. Araba kullanmayı çok özlemiştim. Hatta yürümek bile lükstü benim için. Kür sonrası kendimde gücü topladığımda o yürüme hissini, araba kullanırken ki mutluluğumu size tarif bile edemem. Böyle bir his yaşamadım çünkü. 30 yıldır sahip olduğunuz ve bir fiil kullandığınız şeyi kaybettiğinizi, sonra tekrar kazandığınızı düşünün. Umarım sizler, bu mutluluğu yaşamak zorunda kalmazsınız. Sağlığımız çok kıymetli arkadaşlar bir kez daha değerini bilin. Fırsatınız varken ona iyi bakın ve tadını çıkarın.''


Lenf kanserine yakalanıp, kemoterapiye devam eden Boğaç Aksoy, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Aleyna Beatrice Peters ile birlikte çekilen karelerini Instagram'dan paylaştı. Aksoy, sevgilisiyle olan karelerine kalp emojileri koydu.

Aksoy, sevgilisi Aleyna Peters'e 14 Şubat 2020'de sevgililer gününde 5 karatlık yüzükle sürpriz evlenme teklifinde bulunmuş, 'evet' cevabını almıştı. 

boğaç aksoy

Kanserle savaşan oyuncu Boğaç Aksoy'dan yürek burkan açıklama! İşte son sağlık durumu - Resim : 5


Aksoy, lenfoma kanserine yakalandığını sosyal medya hesabından duyurarak şu açıklamaları yapmıştı:

"Sevgili dostlarım ne yazık ki uzun zamandır sizinle değilim. Üzülerek söylüyorum ki, lenfoma kanserine yakalandım. Uzun bir süre daha olmayacağım. Ben en yakın zamanda ayağa kalkmak için elimden geleni yapacağım. Siz de dualarınızı eksik etmeyin. Mesajlarınıza, telefonlarınıza dönemezsem de affedin."

 Boğaç Aksoy

BOĞAÇ AKSOY HAKKINDA

Boğaç Aksoy 30 Temmuz 1989 İzmit doğumludur. 2006 yılında Fenerbahçe Lisesi'nden mezun olan ünlü manken ve oyuncu liseden sonra üniversite eğitimini Haliç Üniversitesi Besyo Antrenörlük bölümünde tamamlamıştır. Bunların yanında iki sene profesyonel at biniciliği eğitimi almıştır. Aynı zamanda da iki yıldızlı dalgıçlık belgesine sahiptir. Her zaman eğitimine önem veren ünlü manken ve oyuncu Boğaç Aksoy, oyunculuğunu geliştirebilmek için de kuruculuğunu Vahide Gördüm ve Altan Gördüm'ün üstlendiği Akademi 35 Buçuk Sanat Evi'nde oyunculuk eğitimi almıştır.

Kanserle savaşan oyuncu Boğaç Aksoy'dan yürek burkan açıklama! İşte son sağlık durumu ile ilgili etiketler kanser Arka Sokaklar boğaç aksoy lenfoma kanseri lenf kanseri kemoterapi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.