Kanserle savaşan Billur Kalkavan'ı kahreden ölüm! Acı haberi sosyal medyadan duyurdu

Yaklaşık bir buçuk ay önce akciğer teşhisi konulan ve tedavi sürecine girince aldığı kamoterapi nedeniyle saçları dökülen 59 yaşındaki oyuncu ve sunucu Billur Kalkavan derin bir acı yaşadı. Son dönemde sağlık sorunlarıyla mücadele eden Billur Kalkavan'ın 18 yıldır birlikte yaşadığı Korsan isimli kedisi hayatını kaybetti. Ünlü sanatçı acı haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Sağlık sorunları nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Billur Kalkavan büyük bir acı yaşadı. Akciğer kanseriyle mücadele eden Billur Kalkavan, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla Korsan isimli kedisinin hayatını kaybettiğini duyurdu.

''HASTALIĞI KEDİM SAYESİNDE BU KADAR KOLAY ATLATIYORUM''

18 yıldır baktığı kedisi 'Korsan'ın ölümüyle büyük bir üzüntü yaşayan Billur Kalkavan acı haberi şu sözlerle duyurdu:

''8 yıldır bana hayat arkadaşlığı yapan Korsan’ımı 2 gün önce cennete uğurladık. Bunca kediye hizmet ettim, bu kadar efendi, yumuşak, sevecen bir kedi görmedim.
Kediler şifacıdır, Korsan’ın sağlığı tam 1,5 sene önce bozulmaya başladı. Benim hastalığımın başladığı zamana denk geliyor ve benden birçok pisliği aldığına inanıyorum. Sayesinde bu kadar kolay atlatıyorum. Ardında kalan 6 kedimiz ve kendi adımıza Korsan’ı hep minnetle anıcaz.
Acı çekmiyorum çünkü kedilerin ortalama ömrü 15 senedir. Korsan sınırları zorladı ve 18 sene kalmayı başardı. Özlicem o kadar.
Bana her adımda destek olan ve Korsan’ı son günlerinde yalnız bırakmayan @axisveteriner siz en iyisisiniz, teşekkürler 🙏''

Kanserle savaşan Billur Kalkavan'ı kahreden ölüm! Acı haberi sosyal medyadan duyurdu


Oyuncu Seren Fosforoğlu'nun Billur Kalkavan'ın bu paylaşımına yaptığı yorum ise dikkat çekti: ''Korsanı kaybına üzüldüm. Ama kediler şifacıdır. Sahibinin tüm negatifini alır. Ne zaman Lokum hastalansa evden birinin atlatacagi hastalik daha hafif geçer. Bir çok kez yaşadım bunu.''

 

 

Kanserle savaşan Billur Kalkavan'ı kahreden ölüm! Acı haberi sosyal medyadan duyurdu ile ilgili etiketler Billur Kalkavan Sosyal Medya Instagram Akciğer kanseri
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.