Kanserle mücadele ediyordu... Arabesk şarkıcısı Efkariye hayatını kaybetti

Gerçek adı Nurperi Işıközü olan ve sahne adı Efkariye ile tanınan, 80'li yıllara damgasını vuran arabesk şarkıcısı hayatını kaybetti. Acı haberi magazin camiasının 'felaket tellalı' olarak bilinen ses sanatçısı Onur Akay duyurdu.

1980'li yılların arabesk şarkıcısı Efkariye hayatını kaybetti. Asıl adı Nurperi Işıközü olan Efkariye, geçtiğimiz Mart ayında dayanılmaz ağrılarla hastaneye başvurduğunda, boğazında tümör tespit edildi. Biyopsi sonrası kanserle savaşmaya başlayan Efkariye, kemoterapi görüyordu. Yaklaşık 15 gün önce bir düşme sonucu hastaneye kaldırılan koyu Fenerbahçeli Efkariye dün vefat etti.

Kanserle mücadele ediyordu... Arabesk şarkıcısı Efkariye hayatını kaybetti


Arabesk tarzındaki şarkılarıyla ve rol aldığı filmlerle adını duyuran Efkariye'nin vefat ettiği öğrenildi. Acı haberi ses sanatçısı ve yazar Onur Akay duyurdu.

Kanserle mücadele ediyordu... Arabesk şarkıcısı Efkariye hayatını kaybetti

KANSERLE MÜCADELE EDİYORDU...


Şarkıcının çok koyu bir Fenerbahçe taraftarı olduğunu da yazan Akay, "1980'li yılların arabesk şarkıcısı Efkariye'yi kaybettik. Asıl adı Nurperi Işıközü olan Efkariye, geçtiğimiz Mart ayında dayanılmaz ağrılarla hastaneye başvurduğunda, boğazında tümör tespit edildi. Biyopsi sonrası kanserle savaşmaya başlayan Efkariye, kemoterapi görüyordu. Yaklaşık 15 gün önce bir düşme ile hastaneye kaldırılan koyu Fenerbahçeli Efkariye'yi, maalesef dün 27 Eylül 2021 Pazartesi günü kaybettik. Ailesine, sevenlerine, sanat camiasına ve onu tribünlerden tanıyan ve çok seven Fenerbahçe camiasına da başsağlığı ve sabır dilerim. Mekanın cennet olsun Efkariye." ifadelerini kullandı.

Kanserle mücadele ediyordu... Arabesk şarkıcısı Efkariye hayatını kaybetti

 

Kanserle mücadele ediyordu... Arabesk şarkıcısı Efkariye hayatını kaybetti ile ilgili etiketler Onur Akay Efkariye Nurperi Işıközü
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.