Kanserle mücadele eden oyuncu Boğaç Aksoy'dan güzel haber

'Arka Sokaklar' dizisinde 'Volkan Komiser' karakterine hayat veren 32 yaşındaki oyuncu Boğaç Aksoy, bir süredir lenf kanseriyle mücadele ediyor. Sağlık durumu merak edilen ünlü oyuncu, sevenlerine güzel haberi sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla verdi.

Son olarak rol aldığı'Arka Sokaklar'da 'Volkan Komiser' karakterine hayat veren, Best Model Of Turkey yarışmasıyla adını duyuran ve 2012 yılında Berk Atan'ın birinci olduğu yarışmada üçüncü seçilen Boğaç Aksoy, sağlık durumuyla ilgili sevenlerine güzel haberi verdi.

Aksoy, üzücü haberi, "Sevgili dostlarım. Ne yazık ki uzun zamandır sizinle değilim. Üzülerek söylüyorum ki lenfomaya yakalandım, uzun bir süre daha olamayacağım. En yakın zamanda ayağa kalkmak için elimden geleni yapacağım. Siz de dualarınızı eksik etmeyin. Mesajlarınıza, telefonlarınıza dönemezsem de affedin" sözleriyle duyurmuştu.

Kanserle mücadele eden oyuncu Boğaç Aksoy'dan güzel haber


SON KEMOTERAPİYİ ALDI


Lenf kanserine yakalanan Boğaç Aksoy, sosyal medya hesabı üzerinden son durumu hakkında bilgi verdi. 32 yaşındaki oyuncu, kemoterapi süresinin bittiğini duyurdu.


Instagram'da yüzünün güldüğü bir fotoğrafını paylaşan Aksoy, "Bugün son kemoterapiyi alıp, sağlıklı günlerime geri döneceğim Allah'ın izniyle. Zor günlerin geride kalmasına az kaldı" mesajını yazdı.

Kanserle mücadele eden oyuncu Boğaç Aksoy'dan güzel haber

 

Kanserle mücadele eden oyuncu Boğaç Aksoy'dan güzel haber ile ilgili etiketler boğaç aksoy lenf kanseri kemoterapi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.