Kanseri yenen Tuğba hemşireyi Kovid-19 aldı

Adı Tuğba Kuşdemir. Koronavirüs salgını sırasında virüsle mücadelenin ön saflarında yer alan bir sağlık çalışanıydı Kuşdemir. 2015 yılında amansız hastalık kanseri yenen Tuğba hemşire bu mücadelesi sırasında Kovid-19'a yakalandı. Tuğba Kuşdemir'in acı haberini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medyadan bir video ile duyurdu...

Balıkesir Şehir Hastanesi'nde görevliydi 2 çocuk annesi hemşire Tuğba Kuşdemir.

Hayatı zorlu mücadelelerde geçen Kuşdemir mücadeleci bir sağlık çalışanıydı. En büyük mücadelesini de bundan 5 yıl önce amansız hastalık kansere karşı verdi.

Ve sonunda kanser illetini yenmeyi de başardı Tuğba hemşire.

Koronavirüs salgınında da ön saflarda yerini aldı Tuğba Kuşdemir. Virüsle mücadele sırasında da dünyayı dize getiren hastalığa yakalandı.

Yaklaşık 1 aydır hastanede tedavi altında olan Kuşdemir 3 gün önce durumunun ağırlaşması üzerine yoğun bakıma alınmıştı.

Kanseri yenen Tuğba hemşireyi Kovid-19 aldı

Hemşire Tuğba Kuşdemir'in acı haberi akşam saatlerinde sosyal medyada İl Sağlık Müdürlüğünün yaptığı "Atatürk Şehir Hastanesi'nde hemşire olarak görev yapan Tuğba Kuşdemir vefat etmiştir. Personelimize Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve sağlık camiamıza başsağlığı ve sabır dileriz" açıklaması ile geldi. 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'da sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklama ile Tuğba Hemşire'nin vefatını duyurdu. 

Koca, "HEMŞİRE TUĞBA KUŞDEMİR. 1985 doğumlu. İki çocuk annesiydi. Manisa ve Bandırma Halk Sağlığı Merkezlerinde, Bandırma Devlet Hastanesinde görev yaptı. 2015’te yakalandığı kanseri yenmişti. Görevi sırasında yakalandığı COVID-19 sebebiyle vefat etti. Mücadelesi için #minnettarız" dedi. 

Kanseri yenen Tuğba hemşireyi Kovid-19 aldı - Resim : 2

35 yaşındaki Tuğba hemşire Yıllardır çalıştığı hastanenin bahçesinde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. 

Kanseri yenen Tuğba hemşireyi Kovid-19 aldı - Resim : 3

 

Kanseri yenen Tuğba hemşireyi Kovid-19 aldı ile ilgili etiketler Fahrettin Koca Sağlık Bakanı hemşire Balıkesir kanser tuğba kuşderim kovid-19 şehir hastanesi
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.