Kansere yakalanan Nagihan Karadere: ''Bu illeti yeneceğim''

Survivor'un eski yarışmacısı ve milli atlet Nagihan Karadere'nin kansere yakalandığı ortaya çıkmıştı. Yakın arkadaşlarıyla birlikte moral yemeği yiyen Nagihan Karadere son sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

2018 ve 2022 yılında Survivor'da yarışarak adını geniş kitlelere duyuran Nagihan Karadere'den geçtiğimiz günlerde üzücü haber gelmişti. Milli atletin kansere yakalandığı ortaya çıkmıştı. Konu ile ilgili açıklama yapan Nagihan Karadere, ''1 ay önce kanser olduğumu öğrendim. Hastalığını ailem dahi bilmiyordu, yeni öğrendiler, bugün anneme söyledim. Lütfen benim için dua edin.'' ifadelerini kullanmıştı.

Milliyet'in haberine göre; Nagihan Karadere, Beylikdüzü'nde bir restoranda görüntülendi. Geçtiğimiz hafta kansere yakalandığını sevenleriyle paylaşan ve dualarla kendisine destek olunmasını isteyen Karadere, iş insanı Gökhan Reis'in ev sahipliğinde düzenlenen moral yemeğinde arkadaşlarıyla bir araya geldi.


NAGİHAN KAADERE'DEN SAĞLIK DURUMUNA İLİŞKİN AÇIKLAMA

Lara, Adem Kılıç ve Zeynep Tunuslu'nun da katıldığı yemekte konuşan Survivor Nagihan, "Tabii ki zorlu bir süreçten geçiyorum ama yeneceğimden şüpheleri olmasın. Türkiye'nin her yerinden arıyorlar, soruyorlar, ulaşmaya çalışıyorlar. Ağlayanlar mı dersin, dua edenler mi dersin, zaten ben güçlü bir karakterim ve inşallah bu savaşı da kazanacağım. Bundan hiç şüphem yok. Kafama çok takmamaya çalışıyorum, üzülmemeye çalışıyorum. Hastalık süreci tamamıyla psikolojik. Kendimi hep motive etmeye çalıştığım için de bu süreçte hiçbir şey hissetmiyorum. Her şeyin kafada bittiğine inananlardanım. Bu illeti yeneceğim" açıklamasını yaptı.

 

Kansere yakalanan Nagihan Karadere: ''Bu illeti yeneceğim'' ile ilgili etiketler Nagihan Karadere kanser
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.