Kansere yakalanan Judy Tenuta yaşam mücadelesini kaybetti

Komedyen ve oyuncu Judy Tenuta, 72 yaşında hayatını kaybetti. Bir süredir tedavi gören Tenuta'nın dördüncü evre yumurtalık kanserinden vefat ettiği öğrenildi.

Amerikalı komedyen ve oyuncu Judy Lynn Tenuta, 6 Ekim 2022 günü hayata veda etti. Bir süredir kanserle mücadele eden ünlü ismin vefatı sevenlerini yasa boğdu. Gazeteci Roger Neal, Associated Press’e verdiği demeçte, ''Tenuta Perşembe günü öğleden sonra Los Angeles’taki evinde öldü. Ölüm nedeni yumurtalık kanseri.'' ifadelerini kullandı.

Judy Tenuta


7 Kasım 1956 doğumlu olan Tenuta yeni yaşını kutlamaya günler kala vefat etti. Tenuta, hakaret komedisini, gözlemsel mizahı, kendini tanıtmayı ve müstehcen sahnede maskaralıkları karıştıran "Aşk Tanrıçası"ndaki tuhaf ve küstah kişiliğiyle tanınıyordu. Tenuta, American Comedy Awards en iyi kadın komedyen ödülünü alan ilk kadın stand-up komedyeniydi ve kariyeri boyunca birden fazla Grammy adaylığı aldı.

 

 

Kansere yakalanan Judy Tenuta yaşam mücadelesini kaybetti ile ilgili etiketler vefat Judy Lynn Tenuta
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.