Kansere yakalanan Canan Ergüder'in üzen görüntüsü

Yaklaşık iki ay önce meme kanserine yakalandığını duyuran ve hastalığı sebebiyle Menajerimi Ara dizisinden ayrılan 43 yaşındaki oyuncu Canan Erdüger, sosyal medya hesabından peruklu halini paylaşarak son sağlık durumuyla ilgili de bilgi verdi. Kemoterapi tedavisine başlayan Ergüder'in peruklu son hali sevenlerini üzdü.

Oyuncu Canan Ergüder, geçtiğimiz haftalarda meme kanserine yakalandığını açıklamış, ardından tedavisine devam edebilmek için, başrollerinde yer aldığı 'Menajerimi Ara' dizisinden ayrılmıştı.

 
Ergüder, diziye veda ettiğini de duygusal bir mesajla duyurarak şu ifadeleri kullanmıştı;

''Bazen izlediğimiz yol beklenmedik bir viraj alabiliyor. Önemli olan fazla sarsılmadan yolla beraber akabilmek. Bildiğiniz gibi sağlık sebeplerinden dolayı işime bir süreliğine ara veriyorum. Bu gece 'Menajerimi Ara'da oynadığım son bölüm olacak. 'Feris Dikmen'e zamansız veda etmek bana zor gelse de onu oynayabilmiş olmak benim için büyük bir zevkti.''

 

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Canan Erguder (@cananerguder1)'in paylaştığı bir gönderi


Hastalığı için ''Bu inişli çıkışlı bir süreç olacak ama moralimi yüksek tutuyorum. Merak etmeyin, iyileşeceğim.'' diyen oyuncudan yeni bir paylaşım geldi. Ergüder, 3. kemoterapinin bittiğini ve her şeyin yolunda gittiğini belirtti.


Ergüder, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Soranınız çok. Küçük bir update vereyim dedim. 3. Kemo biter. Daha var ama ben iyiyim. Yeni saçsız halime ve saçlarıma alıştım. Herşey yolunda. Daha da başka tiplerimle ileride karşılaşırsınız diye düşünüyorum. Herkese sevgiler."

 

 

 

Kansere yakalanan Canan Ergüder'in üzen görüntüsü ile ilgili etiketler kanser Meme Kanseri Canan Erdüger Menajerimi Ara peruk kemoterapi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.