Kanser tedavisi gören Billur Kalkavan son halini sevenleriyle paylaştı

Akciğer kanseri tedavisi gören 59 yaşındaki oyuncu ve sunucu Billur Kalkavan, Instagram hesabından birlikte yaşadığı Juli isimli sevimli kedisiyle olan karelerini yayınladı. Kalkavan paylaşımında kemoterapi görmeden önceki halini ve tedaviye başladıktan sonra saçlarının döküldüğü son halini sevenleriyle paylaştı. Billur Kalkavan'ın fotoğraf kareleri beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Koronavirüse yakalandıktan sonra nefes almakta zorluk çekince kontrol için gittiği hastanede kansere yakalandığını tesadüfen öğrenen ünlü sunucu ve oyuncu Billur Kalkavan 121 bin takipçisinin bulunduğu sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. Kalkavan, saçlarının döküldüğü son halini yayınladı.


Yaklaşık 1,5 ay önce akciğer kanserine yakalandığını öğrenen ve tedavisine Koç Üniversitesi Hastanesi'nde devam eden Billur Kalkavan, önceki gün tedavi süreciyle ilgili sevelerini bilgilendirmiş ve Instagram hesabından şu açıklamayı yapmıştı:

''Herkes soruyor ben de buradan yazayım dedim.
Tedavim @kocuniversitesihastanesi ‘nde devam ediyor. Doktorum @doc.dr.sahinlacin ‘in güvenli ellerine teslim ettim kendimi. Hastanenin tüm çalışanları, şahane hemşireleri, müthiş servisi ve bakımında çok rahat ettiğimden dolayı kemoterapilerden sonra birkaç gün kalıp öyle dönüyorum evime. Neticede kediler olmadan, uykum bölünmeden çok rahat ediyorum.

@hamdialkan ‘ımın ve @enveraysever ‘imin paylaşımlarından sonra gördüğüm ilgi, sevgi, alaka beni çok motive etti herkesten allah razı olsun.

Sadece bir ricam var. Bana lütfen doktor, ilaç, bitki, vs. tavsiyeleri göndermeyin. Burada aldığım en ileri teknoloji tedavi yöntemleriyle devam edeceğim. Yolladığınız hiç bir şeye de itibar etmem hele ki doktoruma danışmadan asla. Çalışması yapılmamış ilaçlar, bitkiler, vb şeyler çok ters tepebilir.
Herkese sonsuz teşekkürler 🙏''


Billur Kalkavan bugün Instagram hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. Juli adındaki kedisiyle farklı zamanlarda çekilen karelerini yayınlayan Billur Kalkavan paylaşımına, ''
Adı Juli, Korsan’ın sevgilisidir. Sultanahmet’te Aya Irıni kilisesinden getirmiştim bundan dolyı evdeki tek Hristiyandır. 15 yaşında, bana bi başka düşkün. Kel kafamı da özellikle çok sevdi gelip sürünüp oturuyor. Saçlarım dökülmeden de yastığımın tepesini seviyordu ama şimdi başka.''
notunu düştü.

Kanser tedavisi gören Billur Kalkavan son halini sevenleriyle paylaştı

Kalkavan paylaşımında, kemoterapi gördükten sonra saçlarının döküldüğü haline de yer verdi. Kalkavan'ın kedisiyle olan karelerine takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı.

İşte Billur Kalkavan'ın son hali...

Kanser tedavisi gören Billur Kalkavan son halini sevenleriyle paylaştı - Resim : 2

 

Kanser tedavisi gören Billur Kalkavan son halini sevenleriyle paylaştı ile ilgili etiketler Billur Kalkavan Sosyal Medya Instagram Akciğer kanseri kanser tedavisi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.