Kanser tedavisi gören Arif Sağ'dan haber geldi!

Uzun süredir kanser tedavisi gören usta sanatçı Arif Sağ'ı şarkıcı Zara ve İpek Acar ziyaret etti.

Arif Sağ, uzun bir aradan sonra şarkıcı dostlarının ziyareti ile sevenlerine merhaba dedi.

Zara'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile sevenleri Sağ'dan aylar sonra haber alabildi.

13 Mayıs’ta Sebahat Akkiraz ve Erdal Erzincan ile İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi’nde vereceği konser öncesi rahatsızlanan Arif Sağ hastaneye kaldırılmıştı.

İşte Zara'nın o paylaşımı...

"Arif Babamız… Çok şükür çok iyi… Sohbeti yine ne kadar güldürdü bizi… Ustalara taş çıkaracak kadar gurme olduğunu biliyor muydunuz? Anadolu’nun zengin kültürüne öyle hakimki biz de nasiplendik. Şimdi onunla ilgili en büyük hayalim, sahnede hem o şahane sohbetini, hem de bağlamasının tınısını duymak."

vb54

İBRAHİM KALIN DA ZİYARET ETMİŞTİ

Geçtiğimiz aylarda da müzisyen kimliği ile tanınan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, usta sanatçı Arif Sağ’ı ziyaret etmişti.

Bir dönem Arif Sağ’ın öğrencisi olan Kalın’ın ziyareti vefa örneği olarak değerlendirilmişti.

Kanser tedavisi gören Arif Sağ'dan haber geldi! ile ilgili etiketler Zara İpek Açar İbrahim Kalın Arif Sağ sağlık durumu cumhurbaşkanlığı sözcüsü
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.