Kanlı terör örgütü PKK sempatizanlarından sözde festival! Terör propagandası yapıldı...

Kanlı terör örgütü PKK/ YPG sempatizanları, Hollanda’nın Limburg bölgesinin güneyinde sözde Kürt Kültür Festivali düzenledi. Sözde festivalde terör propagandası yapıldı.

Avrupa'yı geri çekilme alanı olarak gören terör örgütü PKK sözde festivali Limburg bölgesinde yer alan Landgraaf kentinde düzenledi.

"İşgale ve soykırıma karşı Kürdistan'ı savunacağız. Önder Öcalan'ı özgürleştireceğiz" sloganıyla yapılan sözde Kürt Kültür Festivali'nde Türkiye aleyhine konuşmalar yapılarak sloganlar atıldı. PKK'lılara müdahale edilmemesi ise bölgedeki Türklerin büyük tepkisini çekti.

Kanlı terör örgütü PKK sempatizanlarından sözde festival! Terör propagandası yapıldı...


PAÇAVRA TAŞIDILAR

Terör örgütü PKK/YPG'yi ve elebaşı Abdullah Öcalan'ı simgeleyen bez parçaları taşıyan terör yandaşları, terör örgütleri lehine sloganlar atılan terör gösterisinde PKK elebaşısı Abdullah Öcalan'ın özgür bırakılmasını istedi. Terör örgütü PKK Avrupa Birliği'nin (AB) terör listesinde olmasına rağmen Hollanda'da rahat hareket edebildiği gibi, aslında yasak olan PKK sembollerini de taşıyabiliyor. 

Kaynak: Sabah

Kanlı terör örgütü PKK sempatizanlarından sözde festival! Terör propagandası yapıldı... ile ilgili etiketler PKK Hollanda terör limburg festival propaganda
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.