Kanlı kovalamaca: 'Dur' ihtarına pompalı tüfeklerle karşılık verdiler!

Hatay’ın Antakya ilçesindeki bir araç, 21:00 sularında, uygulama yapan polislerin dur ihtarına pompalı tüfeklerini ateşleyerek karşılık verdi. Kovalamaca başladı. Kovalama süresince ateş eden şahıslar 3 polis ve 1 vatandaşı araçtan polise ateş açıldı. Olayda 3 polis ve 1 vatandaş yaralandı. Saldırganlar aracı Reyhanlı karayolunda bırakarak kaçmaya başladı. Kovalamaca yaya olarak sürüyor!

Hatay'ın Antakya ilçesinde saat 21.00 sularında meydana gelen olayda, Şükrü Balcı Caddesi’nde asayiş uygulaması yapan polisler şüpheli gördükleri aracı durdurmak istedi.

POMPALI TÜFEKLE DEHŞET SAÇTILAR

Araç içerisinde bulunan şahıslar polise ateşle karşılık verdi. Bunun üzerine saçmaların arasında filmleri aratmayan bir kovalamaca başladı.

Kaçan zanlılar kovalama boyunca pompalı tüfekle ateş ederek 3 polisin 1 vatandaşın yaralanmasına sebep oldu.

REYHANLI YOLUNDA ARACI BIRAKIP KAÇTILAR

Polisin kovalama sonucunda aracı Antakya Reyhanlı karayolunda boş araziye bırakarak kaçan zanlıları yakalama çalışmaları sürüyor.

Kanlı kovalamaca: 'Dur' ihtarına pompalı tüfeklerle karşılık verdiler! ile ilgili etiketler Antakya Hatay tüfek polis pompalı kovalamaca

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.