Kanlı Ay tutulması Balık, Kova, Oğlak, Yay burcunu nasıl etkileyecek?

26 Mayıs tarihinde gerçekleşen Kanlı Ay tutulması sonrasında bu olayın burçlara etkisi merak konusu oldu. Saat 14.14’te gerçekleşen Ay tutulması akabinde; Balık, Kova, Oğlak, Yay, Akrep, Terazi, Başak, Aslan, Yengeç, İkizler, Boğa ve Koç burcunu nasıl etkileyecek?

Süper Kanlı Ay tutulması 26 Mayıs tarihinde saat 14.14’te gerçekleşti. Tüm burçları tek tek etkileyecek Kanlı Ay tutulması 6 ay kadar tesirli olacak. Farkındalığınızın gün boyu çok daha yüksek olduğu bugünde, daha önce fark etmediklerinizi görebilme şansına sahip olacaksınız. Ayrıca atılan adımlarda uzun vadede önemli ilerleyişlerde olabilecek.

AY TUTULMASI BURÇLARI NASIL ETKİLEYECEK?

Koç Burcu 26 Mayıs Günlük Burç Yorumları

Bugün geleceğinizle ilgili konularda kararsızlıklar olabilir. Arkadaşlarınızla birlikte zaman geçirmek keyifli olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda başarılı olmak için mücadele verebilirsiniz. Duygusal konularda anlaşılmaz olabilirsiniz. Aşkta şanslı durumlar gündeme gelebilir. Yabancılarla ilgili konularda planlama yapmanız gerekebilir.

Boğa Burcu 26 Mayıs 2021 Günlük Burç Yorumları

Gün içinde kontrol dışı olaylar yaşayabilirsiniz. İşlerinizi sağlamlaştırmak için daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. Bazı konularda temel atmak isteyebilirsiniz. Karasız adımlar atmak sizi daha zor duruma düşürebilir. Öğleden sonra şartlar değişebilir. Kendinizle ilgili konularda daha aktif olabilirsiniz. İlişkileriniz ön plana çıkabilir.

İkizler Burcu 26 Mayıs Günlük Burçlar

Bu aralar herkesin gözü sizin üzerinizde. İşinizde ve hayatınızda elde ettiğiniz kazanımlar çevrenizdekilerin bazılarının takdirini alırken bazılarının ise kötü gözle bakmasına yol açmış olabilir. Bu dönemde etrafınızdaki insanlara dikkat etmekte fayda var. Özellikle önemli bir adım atacağınız insanları iyi tartmalı ondan sonra beraber hareket etmelisiniz.

Yengeç Burcu 26 Mayıs Burç Yorumları

Geçmişten gelen bir kişi sizin hayatınızı alt üst edebilir. Önemli olan sizin geçmiş ve gelecek arasında kesin bir karar vermeniz. Duygusal düşünmek bu durumda kefenize daha fazla yükün yüklenmesine yol açabilir.

Aslan Burcu 26 Mayıs Günlük Burç Yorumları

Bu aralar başlayacağınız işler size yeni bir kapı aralayacak. Karşınıza çıkacak fırsatları büyük bir kazanca çevirebilirsiniz. Önemli olan ise nerede nasıl ve ne yönde adım atacağınızdır. Geçmişten gelen bir haber veya bir kişi sizin geleceğe yönelik yaptığınız kısa süreli planınızı değiştirmenize yol açabilir.

Başak Burcu 26 Mayıs 2021 Günlük Burç Yorumları

Aynı şeyi yapmaktan kaçınmalısınız. Hayatınızda, yaşantınızda tekrara düşmek enerjinisi emiyor. Bugün yapmak istediğiniz şeylerde şansınız yanınızda olacak. Ancak şansınızı iyi değerlendirin çünkü bu uzun sürmeyebilir. Bugün iş hayatınızda olumlu gelişmeler sizi bekliyor. İş arkadaşlarınızla küçük tartışmalar yaşayabilirsiniz, ancak iş hayatınızda bugün riskten çekinmeyin.

Terazi Burcu 26 Mayıs Günlük Burçlar

Aşk hayatınızda her şey yolun ama göze gelebilirsiniz. İlişkinizle iligli gelişmelerin sizin ve partnerinizin ararasın kalması aşk hayatınız için mutluluğun tek yolu. İş hayatınızdaki yoğun tempo nedeniyle yaşayacağınız bazı aksaklıklar sizin canınızı sıkabilir. Sabırlı olun. Maddi konularda ise harcamalarınza dikkat etmekte fayda var.

Akrep Burcu 26 Mayıs Burç Yorumları

İş hayatınızda sorumlu olduğunuz işlerinizde ilerleme kaydedebilirsiniz. Bazı konularda daha gerçekçi olmanız gerekebilir. Dikkatinizin dağılmasına izin vermeyin. İş yerinde göz önünde olmak isteyebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla ilişkiniz önem kazanabilir. Üzerinde çalıştığınız konularda tekrar gündeme gelen işler olabilir.

Yay Burcu 26 Mayıs Günlük Burç Yorumları

Geçmişte yaşadığınız bazı ilişkiler sizin şu anda olan ilişkinize gölde düşürüyor oysa şuan ki ilişkinizde çok mutlusunuz sadece geçmişin bazı hoşlukları zaman zaman aklınız çeliyor ve o günlere geri dönmek istiyorsunuz. Hayatta fazla beklentiniz olmamasına rağmen bazı tavırlarınız sizin kazanan olmanızı sağlıyor. Bu aralar kısa yolculuklar yapmanız mümkün gibi görünüyor bu yolculuk sırasında dikkat etmeniz gereken bazı durumlar olabilir. İşinizle ilgili yeni ve cazip teklifler alabilirsiniz bunu düşünmek istiyorsunuz.

Oğlak Burcu 26 Mayıs 2021 Günlük Burç Yorumları

Bugün geleceğe yönelik konularda tamamlanmalar olabilir. Aynı iş çevresinde olduğunuz kişilerle iletişiminizi arttırmak sizi güçlendirebilir. Sorumlu olduğunuz konularda ani değişiklikler yaşayabilirsiniz. Gün içinde işlerinizde yavaşlamalar olabilir. Öğleden sonra bilemediğiniz konulardan dolayı sıkıntılar çıkabilir. Engellerle karşılaşabilirsiniz.

Kova Burcu 26 Mayıs Günlük Burçlar

Bugün ailevi konurda hızlı karar almak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinize yön kazandırabilirsiniz. Gün içinde duygularınızı daha samimi şekilde ifade edebilirsiniz. Yeni ilişkiler gündeme gelebilir. Ev hayatınızda bazı konular açıklığa kavuşabilir. Ticari konularda dikkatli olmanızda fayda var. Emlak konuları ile uğraşabilirsiniz.

Balık Burcu 26 Mayıs Burç Yorumları

Bugün iş hayatınızda bazı sıkışık durumlarla ilgilenmeniz gerekebilir. Kadınlarla ilgili konularda daha dikkatli olmalısınız. Kabullenir olmak ve olayları biraz daha geniş çerçevede görmenizi sağlayabilir. İşlerinizi akışa bırakmak daha iyi sonuçlar verebilir. Üstlerinizden alacağınız destekler sizi rahatlatabilir. Para işlerinde yardım alabilirsiniz.

 

 

Kanlı Ay tutulması Balık, Kova, Oğlak, Yay burcunu nasıl etkileyecek? ile ilgili etiketler ay tutulması burçlar
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.