Kanki Orçun'dan kötü haber

Türkiye'nin Kangiller'in Orçun'u olarak tanıdığı Erman Orçun Yılmaz'ın kalbinin durduğu öğrenildi. Magazin dünyasında "Felaket Tellalı" olarak nitelenen şarkıcı Onur Akay'ın sosyal medyadan duyurduğu bilgilere göre, Kanki Orçun olarak tanınan Yılmaz uzun süredir böbrek yetmezliği nedeniyle diyaliz tedavisi görüyordu. Yılmaz bu sabaha karşı kalbi durunca hastaneye kaldırıldı. Kalbi yeniden çalıştırılan Kanki Orçun, yoğun bakıma alınıp makineye bağlandı. Ünlü ismin durumu ciddiyetini koruyor.

Bir dönem Kangiller olarak program yapan Orçun - Nuri ikilisinden Kanki Orçun olarak tanınan Erman Orçun Yılmaz'ın bu sabaha karşı kalbi durdu. 

Uzun süredir böbrek yetmezliği nedeniyle tedavi gören, bu nedenle evine diyaliz makinesi alan Kanki Orçun böbrek nakli için sıra bekliyordu. 

Kalbinin durması üzerine özel bir hastaneye kaldırılan Kanki Orçun'la ilgili gelişmeleri magazin dünyasının verdiği ölüm haberleri nedeniyle "Felaket tellalı" olarak nitelediği Onur Akay paylaştı.

“DURUMU ÇOK KRİTİK”

Şarkıcı ve söz yazarı Onur Akay, Kanki Orçun için dua istediği paylaşımında Orçun Yılmaz'ın sağlık durumuna ilişkin şu bilgileri paylaştı:

“90’lı yıllarda onları Kangiller isimli programları ile Kanki Orçun ve Kanki Nuri olarak tanıştık ve programları ile çok ses getirmişlerdi. Kankigiller’den asıl adı Erman Orçun Yılmaz olan Kanki Orçun’un maalesef sabaha karşı kalbi durdu. Aynı zamanda şeker hastası olan ve zaman zaman şekerinin binlere çıktığını bildiğim Orçun, böbrek hastasıydı. Haftada üç kez diyalize giren ve eve de diyaliz makinesi alan Orçun, böbrek nakli bekliyordu. Ancak ortak arkadaşımız Salih Koç babası ile görüştü ve durumunun çok kritik olduğunu öğrendik.

Sabaha karşı kalbi duran ancak Pendik’te kaldırıldığı bir özel hastanede kalbi tekrar çalıştırılan Kanki Orçun, şu an yoğun bakımda ve makineye bağlı olarak yaşam savaşı veriyor. Durumu çok çok kritik olan genç arkadaşımız için doktorları ümit yok dese de sizler dualarınızı esirgemeyin.” 

Kanki Orçun son yıllarda şarkıcılığa da başlamıştı.

Kanki Orçun'dan kötü haber ile ilgili etiketler Onur Akay kanki orçun Erman Orçun Yılmaz diyaliz böbrek
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.