Kanepenin içinde korkunç halde bulundu

İzmir'in Bornova ilçesinde korkunç bir cinayet evden gelen kokular sayesinde ortaya çıktı. Bir yakını Trans olduğu bildirilen Kadir Yüksel'i kontrol için evine geldi. Ancak Yüksel'i kanepenin içinde battaniyeye sarılı halde buldu. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri Yüksel'in öldüğünü belirledi. Başında yara bulunan Yüksel'in cesedi Adli Tıp'a gönderildi. Polis olayla ilgili cinayet soruşturması başlattı.

İzmir'in Bornava ilçesinde kan donduran bir olay yaşandı.

Rafet Paşa Mahallesi 5355 Sokak’ta bulunan 5 katlı binanın son katında yaşayan trans birey Kadir Yüksel'den bir süredir haber alınamıyordu. 

Yakınları ‘Miraş Güneş’ adını kullanan trans birey için kayıp başvurusu yapmıştı. Ancak Yüksel'e hiçbir yerde ulaşılamamıştı.

Kanepenin içinde korkunç halde bulundu

36 yaşındaki Yüksel'in dairesinden kötü kokular gelmeye başlayınca bina sakinleri durumu yakınlarına iletti.

Eve gelen bir yakını Yüksel’i bir battaniyeye sarılı haldeki cesedini kanepe içinde buldu.

Hemen polis ve sağlık ekipleri durumdan haberdar edildi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Yüksel’in günler önce öldüğü belirlendi. 

Kanepenin içinde korkunç halde bulundu - Resim : 2

Kadir Yüksel'in nasıl öldüğüne ilişkin detaylar da ortaya çıkmaya başladı. "Miraş Güneş" takma adını kullanan Yüksel'in başına sert bir cisimle vurularak öldürüldüğü tespit edildi. 

Olay yeri inceleme ekipleri evde cinayete ilişkin delil toplarken, Yüksel'in cesedi de otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 

Kanepenin içinde korkunç halde bulundu ile ilgili etiketler İzmir cinayet Trans
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.