Kandil Günü İlişkiye Girmek Günah mı? Kandilde Sevişmek Günah mı?

Kandil Günü İlişkiye Girmek Günah mı? 3 Şubat 2022 Regaip Kandili öncesi merak edilen bir konu oldu. İslam külltüründe önemli bir yeri olan kandillerde sevişmek günah mı sorusu araştırılmaya başlandı. Konuyla ilgili Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu açıklama yaptı. İşte evli, bekar kandil günü ilişkiye girmenin İslam'daki yeri...

Kandil Günü İlişkiye Girmek Günah mı? 3 Şubat 2022 Regaip Kandili öncesi müslümanların akıllarına takılan bu sorunun yanıtını Ünlü isim Nihat Hatipoğlu verdi. Hatipoğlu'nun açıklamasına göre Kandil günü ilişkiye girmek günah değil. İşte nedeni...

KANDİL GÜNÜ CİNSEL İLİŞKİYE GİRMEK GÜNAH MI?

İlahiyatçı Nihat Hatipoğlu'na kandil günlerinde seks yapmanın günah olup olmadığı soruldu
Nihat Hatipoğlu, kadın izleyiciden gelen "Kandillerde eşimle ilişkiye girebilir miyim?" sorusuna "Kandillerde eşlerin birbirleriyle yakınlaşmasının dini açıdan bir mahsuru yok" yanıtını verdi.

ATV ekranlarında izleyici ile buluşan ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu'na ilginç sorular yöneltilmeye devam ediyor. Programın son yayınlanan bölümünde kadın izleyicilerden biri Hatipoğlu'na "Kandillerde eşimle birlikte olursam günah olur mu?" sorusunu yöneltti.

"KANDİLLERDE BİRLİKTELİK OLABİLİR"

Kandillerde eşlerin birbirleriyle yakınlaşmasının dini açıdan herhangi bir mahsuru olmadığını belirten Nihat Hatipoğlu, "Kandillerde evlenmenin, gerdeğe girmenin, eşlerin birbirleriyle yakınlaşmasının dini açıdan bir mahsuru yok. Günah değil. Bana çok soruyorlar umrede karı-koca yakınlaşabilir mi? Yakınlaşabilir tabii... Edebe aykırı değildir. Sadece ihramlıyken birleşmek ve kadın adetliyken birliktelik caiz değildir" dedi.

"ÇOCUK SAKAT DOĞAR MI?"

Kadın izleyicinin "Çocuk sakat doğar mı?" sorusunu da yanıtlayan Nihat Hatipoğlu, "Kandilde bir araya gelmenin çocukla ilgisi yoktur" ifadelerine yer verdi.

 

Kandil Günü İlişkiye Girmek Günah mı? Kandilde Sevişmek Günah mı? ile ilgili etiketler Nihat Hatipoğlu kandil günü ilişki cinsel illişki
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.