"Kanalında olduğum için utanıyorum" diyen Erkan Petekkaya'ya Acun Ilıcalı'dan olay gönderme

TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan Kırmızı Oda dizisinde canlandırdığı Sadi karakteriyle adından söz ettiren oyuncu Erkan Petekkaya, TV8'de yayınlanan bir müzik töreninde Kerimcan Durmaz'ın ödül almasına sosyal medyadan tepki göstermişti.Acun Ilıcalı, Kerimcan Durmaz’ın kanalda ödül almasının ardından kendisine hakaret eden Erkan Petekkaya hakkında sessizliğini bozdu.

Oyuncu Erkan Petekkaya, TV8'de yayınlanan bir müzik töreninde 'Peşimde' şarkısıyla gecede 'En İyi Çıkış' ve 'En İyi Klip' ödüllerini alan Kerimcan Durmaz'ın ödül almasına sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla tepki göstermişti. Erkan Petekkaya cinsel organını gösterdiği gerekçesiyle hakkında dava açılan sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz'a ödül verilmesine tepki olarak "Bu kişi cinsel organını gözünüze soktu. Sizin gözlerinize. Helal olsun. Sizler utanmaz, iflah olmaz, kötü kişilersiniz. Acun Bey yuh size. Ahlak yoksunu. Utanıyorum senin kanalında olduğum için. Acun efendi yuh" ifadelerini kullanmıştı.

"Kanalında olduğum için utanıyorum" diyen Erkan Petekkaya'ya Acun Ilıcalı'dan olay gönderme

ILICALI'DAN YANIT GELDİ 

Survivor 2021 yarışmasının son bölümdeki ada konseyinde Acun Ilıcalı, Aleyna Kalaycıoğlu ve Ayşe Yüksel'in aileleriyle ilgili konuştu.

''GÜLÜP GEÇİYORUM BUNLARA''

Acun Ilıcalı yaşanan olaylarla ilgili yorum yaparken, Erkan Petekkaya olayıyla ilgili bir göndermede bulundu. Acun Ilıcalı, Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesinin kendisine Twitter'dan tepki göstermesi üzerine, "Twitter dediğin konu, iki gün evvel bizde dizi yapan adam bana küfretti. Gülüp geçiyorum ben bunlara" diyerek, Erkan Petekkaya'ya da göndermede bulundu.

"Kanalında olduğum için utanıyorum" diyen Erkan Petekkaya'ya Acun Ilıcalı'dan olay gönderme - Resim : 2


KERİMCAN DURMAZ'DAN ACUN ILICALI'YA DESTEK MESAJI 

Kerimcan Durmaz ise Petekkaya'ya gösterdiği tepkisinde "Tarafımı da dahil ederek Acun Ilıcalı'ya yapılan bu seviyesiz ve hakaret içeren yorumu şiddetle kınıyorum. Kişilik haklarıma zarar verilmeye devam ederse de yasal haklarımı kullanacağımı herkesin bilmesini isterim" ifadesini kullandı.

"Kanalında olduğum için utanıyorum" diyen Erkan Petekkaya'ya Acun Ilıcalı'dan olay gönderme - Resim : 3

''ILICALI'YA YAPILAN SEVİYESİZ YORUMU ŞİDDETLE KINIYORUM''

Durmaz, Instagram hesabının hikayeler bölümünden yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

"Hiçbir kasıt içermemesine rağmen herkesten özür dilediğim, onun akabinde Türk yargısı tarafından yargılaması yapılıp hüküm verilen bir konu üzerinden, aradan yıllar geçmesine rağmen halen birtakım çevrelerce prim yapılmaya çalışılmasını üzülerek izliyorum. Kimsenin, yüzlerce kişinin emek verdiği, milyonların beğenip oyladığı, yaptığım ve yapacağım işleri karalamaya çalışmasına müsaade etmeyeceğim. Tarafımı da dahil ederek Acun Ilıcalı'ya yapılan bu seviyesiz ve hakaret içeren yorumu şiddetle kınıyorum. Kişilik haklarıma zarar verilmeye devam ederse de yasal haklarımı kullanacağımı herkesin bilmesini isterim."

"Kanalında olduğum için utanıyorum" diyen Erkan Petekkaya'ya Acun Ilıcalı'dan olay gönderme ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Kerimcan Durmaz Erkan Petekkaya Sosyal Medya TV8 ödül ödül töreni
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.