"Kanalıma gelmedin" kavgası son buldu... Kerimcan Durmaz ve Danla Bilic barıştı!

Geçtiğimiz aylarda araları bozulan sosyal medya fenomeni Danla Bilic ve Kerimcan Durmaz, geçtiğimiz akşam Zeynep Bastak'ın konserinde bir araya geldi. Durmez, Bilic ile dans ettiği anları "Yeter bu ayrılık" notuyla paylaştı.

Bir dönem çok yakın arkadaş olan sosyal medyanın iki sevilen fenomeni Danla Bilic ve Kerimcan Durmaz'ın dostlukları bitmişti. Uzun zamandır bir araya gelmeyen fenomenler barıştı.

ZEYNEP BASTIK KONSERİNDE DANS ETTİLER

Dün akşam Zeynep Bastık konserine giden Kerimcan Durmaz ve Danla Bilic arasındaki buzlar eridi. Konserde bir araya gelen iki sevilen isim, dans ederek küslüğü bitirdi. Bilic ile dans ettiği anları 3,6 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınlayan Durmaz, "Yeto bu ayrılık" notunu düştü.

"Kanalıma gelmedin" kavgası son buldu... Kerimcan Durmaz ve Danla Bilic barıştı!

KERİMCAN VE DANLA ARASINDA NE OLMUŞTU?

Kerimcan Durmaz katıldığı bir canlı yayında Danla Bilic ile neden küstüğünü şu sözlerle anlatmıştı:

"Birkaç kez Danla Bilic'in kanalına video çektik. Çok sevildi, 10 milyon izlendi. Danla her istediğinde ben hep kanalına gittim. Ama ben Danla'yı kanalıma çağırınca 'Menajerimle görüşmem gerekiyor' dedi ve sonra haber vermedi. Ben de sinirlenip takipten çıktım."

"Kanalıma gelmedin" kavgası son buldu... Kerimcan Durmaz ve Danla Bilic barıştı! ile ilgili etiketler Kerimcan Durmaz Danla Bilic
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.