Kanala düşen 4 çocuktan biri öldü, 2'si kayıp

Osmaniye’de yaşanan trajik olayda su kanalına düşen arkadaşlarını kurtarmaya çalışan çocuklardan biri hayatını kaybetti, 2 çocuk ise suda kayboldu.

Şanlıurfa’dan tarım işçisi olarak Osmaniye’ye gelen ailelerin kaldığı merkeze bağlı Kırmıtlı köyünde yaşları 9 ile 15 arasında olan 4 çocuktan biri elini yüzünü yıkamak isterken su kanalına düştü. Kanal kenarındaki diğer çocuklar arkadaşlarını kurtarmak için kanala atladı.

Suda çırpınan çocukları fark eden bir köylü, Sadık Karataş (10) ve Şükran Karataş’ı (9) sudan çıkarmayı başardı. Narin Büyükçay (15) ve Remziye Büyükçay (9) ise akıntıya kapılarak gözden kayboldu.

Kanala düşen 4 çocuktan biri öldü, 2'si kayıp

ÇOCUKLARDAN BİRİ HAYATINI KAYBETTİ

Kanaldan boğulmak üzereyken çıkarılan Sadık Karataş (10) ve Şükran Karataş (9), ambulansla Osmaniye’deki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Sadık Karataş yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kanala düşen 4 çocuktan biri öldü, 2'si kayıp - Resim : 2

Kanalda kaybolan iki çocuğu bulmak için Adana İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı dalgıç polisler ve Adana İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Arama Kurtarmadan (JAK) dalgıçlar kanal içerisinde 10 kilometre boyunca arama yaptılar.

Kayıp iki kız çocuğunun izine rastlanmazken, havanın kararması ile arama kurtarma çalışmalarına ara verildi. (İHA)

Kanala düşen 4 çocuktan biri öldü, 2'si kayıp ile ilgili etiketler Osmaniye kayıp kanal
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.