Kanal D'nin yeni dizisi 'O Kız'ın ilk fragmanı yayınlandı! Konusu ve oyuncu kadrosuyla izleyiciden tam not aldı!

Yapımı 'Content House' tarafından gerçekleştirilen Kanal D ekranlarının yeni dizisi 'O Kız'ın duygu yüklü ilk fragmanı yayınlandı. 'O Kız', etkileyici hikayesinin yanı sıra oyuncu kadrosuyla da adından söz ettiriyor.

Yeni sezonda ekrana gelmeye hazırlanan O Kız dizisinin tanıtımında baba ve kızı canlandıran Erkan Petekkaya ve Dilin Döğer, ilk kez izleyici karşısına çıktı.

SOSYAL MEDYADA ÇOK BEĞENİLDİ

İzleyicilerin kalbine dokunan tanıtım sosyal medyada da büyük beğeni toplarken, ikilinin uyumu izleyici tarafından çok beğenildi.

Kanal D'nin yeni dizisi 'O Kız'ın ilk fragmanı yayınlandı! Konusu ve oyuncu kadrosuyla izleyiciden tam not aldı!

'O KIZ' DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Yer aldığı her proje ile büyük beğeni toplayan yetenekli oyuncu Erkan Petekkaya, sürpriz bir karakterle izleyici ile buluşacak. Ters köşe bir karakterle ekrana gelecek olan usta oyuncu, O Kız'da 'Kadir'e hayat verecek.

Kadir’in, 45 yaşında olmasına rağmen 5 yaşında bir çocuğun saflığıyla algıladığı hayat, ne kadar acımasız olsa da içindeki bitip tükenmeyen sevgi hayatındaki herkesi sarıp sarmalayacak.

'O KIZ' DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Yönetmenliğini Özlem Günhan’ın üstlendiği O Kız'ın senaryosunu Sırma Yanık kaleme alıyor.

Dizinin oyuncu kadrosu ise şu şekilde:

Erkan Petekkaya(Kadir),Sezin Akbaşoğulları (Sitare),Cengiz Orhonlu(Ozan), Dilin Döğer (Zeynep), Macit Koper (İsmail), Asiye Dinçsoy (Türkan), Orhan Kılıç (Fevzi), Ayten Uncuoğlu (Fatma), Münire Apaydın (Nimet), Ilgın Çakır (Mine), Melih Selçuk (Salih), Ece Efe(İpek), Göktuğ Yıldırım (Mustafa), Cem Kurtoğlu (Arkın), Deniz Bakacak (Seda), Mustafa Konak (Yusuf), Nehir Gökdemir (Esma), Zeynep Sönmez (Seher) yer alıyor.

Kanal D'nin yeni dizisi 'O Kız'ın ilk fragmanı yayınlandı! Konusu ve oyuncu kadrosuyla izleyiciden tam not aldı! ile ilgili etiketler Kanal D Erkan Petekkaya O Kız
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.