Kanal D'den çok konuşulacak bir dizi daha geliyor! Veda Mektubu dizisi ne zaman başlayacak? İşte oyuncu kadrosu ve detaylar...

Most Production imzasıyla Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanan Veda Mektubu dizisin detayları belli oldu. Nurgül Yeşilçay, Bennu Yıldırımlar ve daha pek çok ünlü isim yer alıyor…

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanan Veda Mektubu dizisi daha şimdiden büyük ses getirdi. Başarılı oyuncu kadrosu ve konusuyla henüz ilk bölümü yayınlanmadan bile merak edilmeye başlayan dizinin ne zaman başlayacağı ise araştırılıyor.

Most Production imzası taşıyan ve Gül Oğuz’un yapımcılığını üstlendiği dizi nihayet sete çıktı. Hem oyuncu kadrosu hem de hikayesi ile merak uyandıran dizinin yeni sezona damgasını vuracak yapımlar arasında yer alabileceği aktarılıyor.

VEDA MEKTUBU DİZİ OYUNCU KADROSU

İstanbul’da kısa süre önce sete çıkan Veda Mektubu dizisinin setten ilk görüntüleri geldi. Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar gibi başarılı isimler yer alıyor.

Yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş’ın yer aldığı yapımın hikayesini ise Deniz Akçay kaleme aldı. Hakan Karsak, Ümmü Pütgül, Hande Elaman, Hazar Motan, Ahmet Kaynak, Elif Çakman, Kerem Alp Kabul, Asya Kasap, Elena Viunova gibi pek çok başarılı isim yer alıyor.  

VEDA MEKTUBU KONUSU NEDİR?

Kanal D'den çok konuşulacak bir dizi daha geliyor! Veda Mektubu dizisi ne zaman başlayacak? İşte oyuncu kadrosu ve detaylar...

Başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Veda Mektubu dizisinin konusu da bir hayli öne çıkıyor. Yıllar önce bir mektup yüzünden yolları ayrılan aşıkların çocukları üzerinden yaşanacak hesaplaşmayı konu ediyor.

Yıllar önce bir mektup ile Alanur ve Ziya’nın yollarını ayıran iki aşığın çocukları yüzünden yıllar sonra beklenmedik bir şekilde yollarının kesişmesiyle olaylar başlıyor. İki aile arasında genç aşıklar nedeniyle gerilim dolu bir hesaplaşma başlayacak. Kanal D ekranlarında yeni sezona damga vurması beklenen yapım heyecanla bekleniyor.

VEDA MEKTUBU NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Kanal D ekranlarının yeni başarılı yapımlarından biri olmaya hazırlanan Veda Mektubu’nun yayın tarihi hakkında henüz net bir açıklama bulunmuyor. Dizinin yayın tarihine ilişkin detayların belli olmasıyla yayın tarihini haberimizden takip edebilirsiniz.  

Kanal D'den çok konuşulacak bir dizi daha geliyor! Veda Mektubu dizisi ne zaman başlayacak? İşte oyuncu kadrosu ve detaylar... ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.