Kanal D’den Camdaki Kız Kararı Şok Etkisi Yaptı! Kimse Böyle Beklemiyordu! Burcu Biricik Ne Diyecek

Kanal D ekranlarında yayınlanan camdaki kız adlı dizi 9. Bölümü ile sezon finali yaptı. Başrollerinde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun yer aldığı dizinin ikinci sezonu merakla bekleniyor. İkinci sezona eylül ayında giriş yapacak olan dizide çekimlerin ağustos ayında başlaması bekleniyor.

Kanal D ekranlarında yayınlanan camdaki kız adlı dizi 9. Bölümü ile sezon finali yaptı. Başrollerinde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun yer aldığı dizinin ikinci sezonu merakla bekleniyor. İkinci sezona eylül ayında giriş yapacak olan dizide çekimlerin ağustos ayında başlaması bekleniyor. İlk sezonda reytingleri toplayan dizi başarılı bir sezon geçerdi.  İlk sezonu ile hayranlarını ekrana kilitleyen dizi yine ikinci sezonda aynı performans bekleniyor.

Kanal D’den Camdaki Kız Kararı Şok Etkisi Yaptı! Kimse Böyle Beklemiyordu! Burcu Biricik Ne Diyecek

Kanal d ise dizini hayranlarını sevindirecek bir karar aldı. Yaz aylarında dizinin tekrarını yayınlamaya başlayacak.   Dizi, özleyenler için kanal D ekranlarında pazartesi gününden itibaren hafta içi yayınlanmaya başlıyor. Dizin bölümlerini kaçıranlar için veya diziye başlamak isteyenler için önemli bir fırsat olacak.

Camdaki Kız Dizinin Konusu Nedir?

Dizinin yönetmenliğini Nadim Güç üstlenirken, senaryosunu ise Seda Altaylı Turgutlu yapmaktadır.  Camdaki kız dizisi Gülseren Budayıcıoğlu’nun romanından uyarlanmıştır. Dram türünde yer alan dizi ilk bölümünden itibaren reytingleri alt üst etmeye devam ediyor. Milyonları ekrana kilitleyen dizinin başrolünde Nalan karakteri yer alır.

Ailesinin tek çocuğu olduğu için el üstünde tutularak büyütülmüştür. Varlık içinde büyümüş ve en iyi okullarda okumuştur. Nalan mimar olarak çalışırken bir anda kendisini Sedat Koroğlu ile evlilik arifesinde bulur

Burcu Biricik Kimdir?

Dizide nalan karakterine hayat veren başrol oyuncusu burcu biricik 1989 doğumludur. 2006 yılında düzenlenen güzellik yarışmasında Akdeniz Kraliçesi seçildi.  Arkeoloji mezunu olan Biricik,  aynı zamanda Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosunda oyunculuk eğitimi de aldı.

2007 yılında Show TV ekranlarında yayınlanan maçolar adlı dizi ile ilk kez kameralar karşısına geçen oyuncu Muhteşem Yüzyıl, Düşman Kardeşler, Beni Böyle Sev, Şeref Meselesi, Hayat Şarkısı birçok projede yer alan oyuncu en son Kırmızı Oda adlı dizide konuk oyuncu olarak yer aldı.

Kanal D’den Camdaki Kız Kararı Şok Etkisi Yaptı! Kimse Böyle Beklemiyordu! Burcu Biricik Ne Diyecek ile ilgili etiketler Camdaki Kız
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.