Kanal D’de Yeni Sezonun Sürpriz Dizisi Belli Oldu! Bu Sezon Çok Konuşulacak

Kanal D’de bu yeni sezonda hem geçtiğimiz sezon hem de yeni yayın hayatına başlamış olan diziler art arda yayınlanıyor.

Kanal D’de bu yeni sezonda hem geçtiğimiz sezon hem de yeni yayın hayatına başlamış olan diziler art arda yayınlanıyor.

Dizilerin Sezona Girişleri

Bu diziler arasında yerini almış olan Camdaki Kız, sezonuna oldukça iyi giriş yaptı. Arka Sokaklar dizisine bakmak gerekirse sezonuna biraz düşük giriş yaptı fakat yükseliş yaşama ihtimali de olası görünüyor. Yaz dizileri arasında yerini almış olan Baht Oyununa bakmak gerekirse belli bir kitlesi olduğu net olsa da reyting oranları beklenenden düşük seyretmeye devam ediyor.

Kanal D’de Yeni Sezonun Sürpriz Dizisi Belli Oldu! Bu Sezon Çok Konuşulacak

Dizilerden Sadakatsize bakmak gerekirse dizi, kendi içerisinde bir planlama hatasına düştüğü için ikinci sezonunun 1. bölümü için, 29 Eylül tarihinde yayınlanma kararına varıldı. Fakat bu dizi için şunları söylemek gerekir ki dizinin 2. sezonunun sert bir giriş yapacağı dolayısı ile Berkay Ateş’in, dizinin hikayesini en baştan değişime maruz bırakacağı aşikâr. Yayın akışında Kanal D, Kırık Hayatlara da yer veriyor. Ayrıca kanal, sürpriz yapım olarak bu sezon Yargı dizisini seyircisine sunuyor. 

Kanal D’de Yeni Sezonun Sürpriz Dizisi Belli Oldu! Bu Sezon Çok Konuşulacak - Resim : 2

Yargı Başlıyor! 

Pazar günü akşamı 1. bölümü ile izleyicisi ile ekran karşısına gelmiş olan Yargı adlı yeni dizi,  gerek senaryosu ile gerekse adalet kavramına yönelik sert eleştirileri ile oldukça merak edilmekte olan bir dizi olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca dizide yer almakta olan oyuncuların oyunculuk performansları da bu yeni sezonun sürpriz yapımı olmaya hak kazanmış oluyor.

Kanal D’de Yeni Sezonun Sürpriz Dizisi Belli Oldu! Bu Sezon Çok Konuşulacak - Resim : 3

Dizinin ilk bölümü ile birlikte reyting sonuçlarına bakıldığında oranın hiç de fena sayılmayacak durumda olduğu görülüyor. Belli bir kitlesi şimdiden oluşmuş olan dizi, pazar günü yayınlanmasından ötürü Teşkilat dizisi ile yarışacak gibi görünüyor. Bu yeni dizinin hikayesinden ötürü çıkışının oldukça güçlü olması bekleniyor.  

Kanal D’de Yeni Sezonun Sürpriz Dizisi Belli Oldu! Bu Sezon Çok Konuşulacak ile ilgili etiketler Kanal D
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.