Kanal D'de Buket Aydın'ın yerine Deniz Bayramoğlu getirildi!

Kanal D Haber Başkanı Buket Aydın, yazılı bir açıklama ile görevlerinden istifa ettiğini duyurmuştu. Aydın'ın yerine gelen isim belli oldu. Kanal D Haberi bundan böyle Deniz Bayramoğlu'nun sunacağı öğrenildi. Bayramoğlu'nun Kanal D Ana Haberi sunması ile Türk medyasında karı-koca rating rekabeti de yaşanacak. Bilindiği gibi Bayramoğlu, Show TV Ana Haberi sunan Ece Üner'in eşi...

Kanal D Haber Başkanı ve Milliyet gazetesi yazarı Buket Aydın, yaptığı yazılı bir açıklama ile Demirören Medya Grubu'ndaki tüm görevlerinden istifa ettiğini duyurmuştu.  

''Durup, dinlenip, yeni bir yola yenilenmiş enerjimle çıkabilmek adına üstlenmiş olduğum görevlerimden istifa ederek ayrılıyorum'' sözleri ile ayrılığı duyuran Aydın'ın yerine Kanal D Haber'in başına getirilen isim belli oldu. 

Bundan böyle Kanal D Ana Haber'i Deniz Bayramoğlu sunacak.

Deniz Bayramoğlu, 11 Mayıs Pazartesi günü saat 18.45 itibariyle Kanal D Ana Haber’de izleyici ile buluşacak.

Deniz Bayramoğlu'nun Kanal D Haberi sunması ile ulusal medyada karı koca rating savaşı da başlamış olacak. 

Bilindiği gibi, Deniz Bayramoğlu, Show TV Ana Haberi sunan Ece Üner ile evli bulunuyor. 

Kanal D'de Buket Aydın'ın yerine Deniz Bayramoğlu getirildi!

DENİZ BAYRAMOĞLU KİMDİR?

Deniz Bayramoğlu, 1975 yılında Malatya’da doğdu. 1993 yılında İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümünde okumaya başladı, 3 yıl okuduktan sonra eğitimine ara verip gazeteciliğe başladı.

Daha sonra 2005yılında Çevre Mühendisliği Bölümü’nde tekrar okumaya başladı.

1999 – 2000 arasında Yeni Binyıl’da finansal haber editörü olarak çalıştı. Demokrasi, Sabah Gazetesi ve Yeni Yüzyıl Gazetesi’nde muhabirlik yaptı. Liberal Bakış ve Gündem Gazeteleri’nde editör olarak çalıştı.

CNN TÜRK televizyonunda önce borsa yorumcusu olarak görev yaptı. Daha sonra İş Yemeği programını hazırlayıp sundu.

2008-2009 yılı döneminde 12-14 Güncel isimli programı Pelin Çift ve Alp Özgen'le birlikte sundu. 2009 yılının Eylül ayından itibaren hafta içi her gün saat 09:00'da ekrana gelen Parametre'yi sundu.

Deniz Bayramoğlu, hali hazırda CNN TÜRK televizyonunda hafta içi her gün Semiha Şahin ile birlikte Güne Merhaba programını sunuyor.

Deniz Bayramoğlu, Habertürk kanalı haber spikeri Ece Üner ile 6 Şubat 2013 tarihinde Roma'da evlendi.

Kanal D'de Buket Aydın'ın yerine Deniz Bayramoğlu getirildi! ile ilgili etiketler Ece Üner Buket Aydın Show TV Kanal D Deniz Bayramoğlu ana haber
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.