Kanal D Yasemin Bozkurt Programı yayından kalkıyor...

Kanal D bu sezon programların hepsinde şok yaşadı. Yeni sezonda Hangi programı başlasa başına birşey geldi. .

Yasemin Bozkurt’un programı ile ilgili flaş kararlar art arda geldi. Önce programın magazin içerikli bir programa dönüştürülmesi beklentileri karşılaması hedeflense de orada da kısmeti kapalıydı. Aslında problem Yasemin Bozkurtta değil kanalların hunharca yayınladığı benzer içerikli yapımlarda.

İlk önce Asuman Dabak’ın programı başlamıştı Kanal D de. Ancak daha sonra onun programı rtük tarafından yasaklanmış ve içeriği değiştirilmişti. Sonra Asuman Dabak Ver Elini aşk kadrosuna dahil olup da dizi çekmeye başlayınca programı tamamen bıraktı. Onun bırakmasıyla koltuğu devralan Yasemin Bozkurt, izleyicinin ilgisini çok fazla çekemedi.

Reyting mücadelesinin üst düzeyde olduğu yeni sezonda İlk yüze giremeyen programın formatının değiştirilmesine karar verildi. Ancak ne yapıldıysa yinede Yasemin Bozkurt’un sunumuyla ekrana gelen program reyting kazanamadı.

yase

En sonunda içerik olarak programın”magazin”e dönüşmesi istendi. Ancak zaten Magazin D ile birlikte iki magazin programı olduğu için program kanala fazla geldi.

Hali hazırda haddinden fazla magazin olunca program tamamen yayından kaldırıldı.

ÜÇ KANAL, ÜÇ SUNUCU,ÜÇ CİNAYET PROGRAMI:

Gündüz kuşağında izdivaç furyasının yerini alan hafiyecilik programlarında şimdiden yaprak dökümü başladı.

İlk havlu atan program, Seda Akgül’ün sunduğu Fox’un ‘Her Şey Gerçek’i oldu.

Star’ın Balçiçek İlter imzalı işi ‘Olay Yeri’nin saati değişti. Bunun ne anlama geldiği malum...

Yasemin Bozkurt programı,eski enerjisinin olmaması,programda heyecanlanıp,tekerlekli sandalyede ki vatandaşa 'yürüyebiliyormusunuz?' gibi gaflar yapması programın ilk yüze girememesinin nedenleri olarak gösteriliyor.

Diğer programların akıbetini ilerleyen zamanlarda göreceğiz....

SuperHaber/özel

Kanal D Yasemin Bozkurt Programı yayından kalkıyor... ile ilgili etiketler yaseminbozkurt yayındankalktı proğram malzeme
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.