Kanal D Veda Mektubu 3. bölüm izle

Kanal D ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan Veda Mektubu 3. bölüm ile yayında. Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ile Selim Bayraktar'ın oynadığı Veda Mektubu son bölümüyle Youtube'de.

Kanal D ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan Veda Mektubu 3. bölüm ile Kanal D'de. Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ile Selim Bayraktar'ın oynadığı Veda Mektubu son bölümünde; Mehmet ardında bir mektup bırakıp evini terk eden Aslı'nın elinden tutup getirince Ziyaların evine bomba düşer.

Alanur'un ise vazgeçmeye hiç niyeti yoktur. Kızını geri almak için Karlı ailesinin kapısına dayanır fakat Aslı'dan hiç beklemediği bir tepki görür. Aşklarına sahip çıkan Mehmet ile Aslı aile arasında kıyılacak nikahları için hazırlıklara başlarken Ziya Alanur'u törene davet etmek için galerisine gider. Görüşmenin amacı resmi olsa da ikili aralarındaki ateşin yıllar sonra bile sönmediğini bir kez daha hisseder.

Veda Mektubu 3. bölüm

Aslı gelinlik seçimi sırasında Seher ile ilk ciddi görüş ayrılığını yaşarken Hatice de bu evliliğe engel olmak için son kozunu oynar. Kimse Seher'in Aslı'yı bu kadar çabuk kabullenmesinden şüphe etmezken, Seher'in her hamlesi planlı ve hesaplıdır. Seher'in Alanur'dan kurtulmak için yaptığı plana bu defa Aslı'da farkında olmadan dahil olmuştur.

Kanal D Veda Mektubu 3. bölüm izle ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.