Kanal D Haber spikeri Merve Dinçkol'un acı günü!

Kanal D Ana Haber hafta sonunun başarılı spikeri Merve Dinçkol, babası Necmettin Dinçkol'un vefatıyla büyük bir acı yaşadı. Beşiktaş'ın Divan Kurulu Üyesi olan merhum Necmettin Dinçkol'un vefatının ardından kulübün resmi sitesinden başsağlığı mesajı yayımlandı.

Kanal D'nin hafta sonu haber spikeri olan başarılı sunucu Merve Dinçkol'un babası Necmettin Dinçkol hayatını kaybetti.

Aynı zamanda Beşiktaş Divan Kurulu Üyesi olan Necmettin Dinçkol için Beşiktaş kulübü resmi sitesinden başsağlığı mesajı yayımlandı.

İşte Beşiktaş kulübü resmi sitesinde yayımlanan başsağlığı mesajı;

Vefat ve Başsağlığı

Divan Kurulu Üyemiz Necmettin Dinçkol’un vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Necmettin Dinçkol’un cenazesi yarın Sinanpaşa Camii’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecektir.

Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Beşiktaş JK

Kanal D Haber spikeri Merve Dinçkol'un acı günü!

MERVE DİNÇKOL INSTAGRAM'DAN DUYURDU

Başarılı sunucu, babasının cenaze namazıyla ilgili bilgileri sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Dinçkol canazeye katılmak isteyenlere şu bilgileri verdi;

“Bugün öğle namazında Beşiktaş Sinanpaşa Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Şehitliğe defnedilecektir. Babama dua edip cenazede bulunmak isteyen herkesin bilgisine.."

Kanal D Haber spikeri Merve Dinçkol'un acı günü! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.