Kanal D eski CEO'su İrfan Şahin, sektöre döndü! İşte ilk dizisi... / VİDEO

Kanal D’nin Eylül 2017’de başlayacak olan yeni dizisi Tutsak’ın ilk fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Gülper Özdemir, Caner Şahin, Pamir Pekin ve Seray Gözler’in rol aldığı Tutsak dizisi Elif adlı genç bir kadının hayata tutunma mücadelesini anlatacak. Yeni dizi Tutsak Eylül ayında seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor. Ünlü televizyoncu İrfan Şahin’in yeni kurduğu yapım şirketi 1441 Productions'un ilk projesi olacak. Peki Tutsak dizisi ne zaman başlayacak? Kanal D'nin yeni projesi Tutsak'ın konusu ne ve başrollerinde kimler var? Ayrıntılar haberimizde...

Kanal D'nin Eylül ayında izleyici ile buluşacak yeni projesi Tutsak'ın çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Doğan TV Holding’in eski CEO’su İrfan Şahin tarafından kurulan 1441 Productions’ın ilk dizisi olan Tutsak'ın yönetmen koltuğunda Sehan Şahin oturuyor. Tutsak dizisinin başrollerini ise Gülper Özdemir, Caner Şahin, Pamir Pekin ve Seray Gözler’in paylaşıyor. Peki Tutsak dizisi ne zaman başlayacak? Kanal D'nin yeni projesi Tutsak'ın konusu ne ve başrollerinde kimler var? Detaylar haberimizde...

TUTSAK DİZİSİ İLK FRAGMANI

TUTSAK DİZİSİ KONUSU VE KÜNYESİ

Dram türünde ekrana gelecek Tutsak dizisinin senaryosunu Serhan Şahin üstleniyor. Genç yaşta büyük bir travma yaşayan Elif karakterinin dram ve acı dolu hikayesini izleyiciyle buluşturacak.

Çekimlerine Ağustos ayında başlanması planlanan dizinin Eylül ayında ekrana gelmesi bekleniyor. Sıra dışı konusu ve yürek burkan hikayesiyle Tutsak dizisi izleyenleri ekrana kilitleyecek.

QWRQRQWRQWR

Hayata umutla bakan, neşeli, masum, gururlu ve güzel bir genç kız olan Elif, ailesinin ölümüyle amcası tarafından kendisinden 30 yaş büyük bir adamla zorla evlendirilmiştir. Elif, kocası Sadullah’ın tehdidi altında evden dışarı bile çıkamadığı bir “tutsak” hayatı yaşamaktadır. Gürhan Ailesi’nin karanlık sırlarını kullanarak aileye şantaj yapan Sadullah’ın ortadan kaybolmasıyla, Elif tamamen yabancı olduğu bir dünyada yapayalnız kalır.

Gürhan Ailesi’nin yanında şoförlük yapan Bahadır’ın ona uzattığı yardım eli, Elif’in bilinmezliklerle dolu bir dünyaya adım atmasına neden olur. Ailenin ihtişamlı konağında çalışmaya başlayan Elif, çevresini saran sırlarla ve bu sırları korumak için her şeyi yapabilecek aile üyeleri ve çalışanlarla karşı karşıyadır. Ailenin büyük oğlu Kenan’ın ona karşı ilgisi ve ilk günden beri ona yardım eden Bahadır’ın onu koruma çabası bütün okların Elif’e dönmesine yol açar.

Elif, “tutsak”lıktan kurtulabilmek için, bu tekinsiz dünyada ayakları üzerinde durması gerektiğini kısa zamanda fark edecektir. Ancak aşkın, sadakatin, güvenin pamuk ipliğine bağlı olduğu bu yolculukta, Elif her adımına dikkat etmek zorundadır.

rqqrqwrqwr

GÜLPER ÖZDEMİR KİMDİR?

Gülper Özdemir, 1990 yılında İstanbul’da doğdu. Eğitimini ABD Truman State Universty’de tamamlayan güzel oyuncu Gülper Özdemir aynı zamanda Almanya RheinMain University of Applied Sciences okulundan mezun olmuştur.
İlk oyunculuk deneyimini Bana Sevmeyi Anlat dizisi ile yaşayan Gülper Özdemir; Kanal D ekranlarında yayınlanan Kara Yazı dizisinde Derya rolünü oynadı. Gülper Özdemir geçen sezon Fox TV’de yayınlanan Bana Sevmeyi Anlat dizisinde de rol aldı.

QWWRRQRQRQWR

PAMİR PEKİN KİMDİR?

İstanbullu olan ünlü oyuncu Pamir Pekin, 31 Mayıs 1979 tarihinde dünyaya gelmiştir. 79 doğumlu olan genç ve yakışıklı oyuncu, günümüz yılına yani 2014'e göre 35 yaşındadır. Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonometri Bölümü mezunu olan Pamir Pekin, ilk kez izleyicilerinin karşısına Nevzat Komiser dizisiyle çıkmıştır. Bu dizinin ardından; Parmaklıklar Ardında, Kavak Yelleri, Vurgun, Havalimanı, Keskin Bıçak, Lale Devri, Tozlu Yollar, Güzel Çirkin, Günce, Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerde de rol alan Pamir Pekin, şu sıralar Star TV ekranlarında yayınlanan Gönül İşleri dizisinde Komiser Kemal karakterini canlandırmaktadır. Ayrıca Hülya Avşar'ın klibinde oynayacağına dair magazinde haberler çıkmıştır.

Kanal D eski CEO'su İrfan Şahin, sektöre döndü! İşte ilk dizisi... / VİDEO ile ilgili etiketler Kanal D tutsak yeni proje
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.