Kanal D duyurdu, O Kız dizisinin oyuncu kadrosu bir harika!

Kanal D’nin, yakında izleyicisi ile buluşmaya hazırlanan dizisi “O Kız” ın oyuncu kadrosunda sona gelindi. Dizinin oyuncu kadrosuna her geçen hafta yeni isimler ekleniyor ve çok da etkileyici bir kadro oluşturuldu. Diziye en son katılan isim ise Sezin Akbaşoğulları oldu.

Merakla beklenen dizide Sitare karakterine başarılı oyuncu Sezin Akbaşoğulları hayat verecek. Sitare, 30’lu yaşların sonunda, güzel ve yırtıcı bir iş kadını. Sadece güzelliği ve seksapeliyle değil cool duruşu, karizması ve başarısıyla da baş döndürücü bir kadın.

Dünün reklam ajansı patroniçesiyken, yeniliklere açık, iyi koku alan burnuyla geleceğin sosyal medyada olduğunu öngörmüş ve sektörün en köklü sosyal medya ajansının sahibi olmuştur.

Yapımını Focus Film, yönetmenliğini Özlem Günhan’ın üstlendiği dizinin senaryosunu ise Sırma Yanık kaleme alıyor. Erkan Petekkaya’nın da dizinin başrol erkek oyuncusu olduğu daha önceden Kanal D tarafından duyurulmuştu. Yeni isimler ile birlikte dizinin kadrosu da çok güçlendi.

Kanal D duyurdu, O Kız dizisinin oyuncu kadrosu bir harika! 1

Peki dizinin etkileyici oyuncu kadrosunda kimler var ve hangi karakterleri canlandıracaklar? İşte oyuncular ve canlandıracakları karakterler:

Erkan Petekkaya (Kadir), Sezin Akbaşoğulları (Sitare), Ogeday Girişken (Ozan), Dilin Döğer (Zeynep), Ahmet Mekin (İsmail), Asiye Dinçsoy (Türkan), Orhan Kılıç (Fevzi), Ayten Uncuoğlu (Fatma), Münire Apaydın (Nimet), Ilgın Çakır (Mine), Melih Selçuk (Salih), Ece Efe(İpek), Göktuğ Yıldırım (Mustafa), Cem Kurtoğlu (Arkın), Deniz Bakacak (Seda), Mustafa Konak (Yusuf), Nehir Gökdemir (Esma), Zeynep Sönmez (Seher).

“O Kız” yakında Kanal D ekranında izleyicilerle buluşacak.

Kanal D duyurdu, O Kız dizisinin oyuncu kadrosu bir harika! ile ilgili etiketler Kanal D
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.