Kanal D Ana Haber 28 Mart Gündem haberleri!

Kanal D Ana Haber 28 Mart izle! Her hafta sonu güzel sunucu Merve Dinçkol'un sunumu ile ekranlara gelen Kanal D Ana Haber Bülteni hızla devam etmektedir. Kanal D Ana Haber saat 18.45'de izleyici ile buluşmaktadır. Gündem haberlerini takip etmek isteyenler arama motorlarından araştırmalar yapmaya devam ediyor. İşte, Kanal D Ana Haber 28 Mart canlı izle! Gündem haberleri! Detaylar haberimizde..

Kanal D Ana Haber 28 Mart izle! Hafta sonu en güncel haberlerin yer aldığı Kanal D Ana Haber bülteni büyük rağbet görmektedir. Kanal D Ana Haber Merve Dinçkol'un sunumu ile hızla devam ediyor. Kanal D Ana Haber'de gündemden haberler yer almaktadır. Bugünkü haberleri takip etmek isteyenler araştırmalar yapmayı sürdürüyor. İşte, Kanal D Ana Haber 28 Mart canlı izle! Gündem haberleri! Detaylar haberimizde..

KANAL D ANA HABER 28 MART CANLI İZLE

MERVE DİNÇKOL KİMDİR?

1986 doğumlu Merve Dinçkol, Beykent Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı Bölümü mezunu... Stajını Lig TV'de yapan, ardından Ulusal Kanal'da sunuculuğa başlayan Merve Dinçkol, bir dönem Bugün TV'de de görev yaptı. Dinçkol son olarak Öykü Cengiz ile Milliyet'te program yapıyordu. Merve Dinçkol, Beşiktaş taraftarı.

Kanal D Ana Haber 28 Mart Gündem haberleri! ile ilgili etiketler Kanal D canlı izle canlı yayın 2020 kanal d ana haber
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.