Kanal D Ana Haber hızla devam ediyor...

Kanal D Ana Haber 24 Şubat izle! Buket Aydın'ın sunumu ile Kanal D ekranlarında yayınlanan Buket Aydın'la Ana Haber'i izlemek isteyen seyirciler arama motorlarından araştırmalar yapmaya devam ediyor. Başarılı sunucu gündemde ki konuları ele alıyor. İşte, 24 Şubat Kanal D Ana Haber canlı izle! Buket Aydın'la Kanal D Ana Haber! Detaylar haberimizde...

Kanal D Ana Haber 24 Şubat izle! Kanal D ekranlarının sevilerek takip edilen bülteni Buket Aydın'la Ana Haber saat 18.45'de izleyici ile buluşuyor. Ana Haber Bültenini izlemek isteyenler araştırmalar yapmaya başladı. İşte, 24 Şubat Kanal D Ana Haber canlı izle! Buket Aydın'la Kanal D Ana Haber! Detaylar haberimizde...

KANAL D ANA HABER 24 ŞUBAT CANLI İZLE

BUKET AYDIN KİMDİR?

İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nü bitiren Aydın, Atilla İlhan'ın şiirleri üzerine yüksek lisans yaptı.

Kadıköy'de bulunan Kuşdili Spikerlik ve Sunuculuk Kursu'nda eğitim alan Buket Aydın, bir sene bir radyoda haber spikerliği yaptı. Radyo'dan Kanaltürk'e geçiş yapan Aydın, ilk televizyon tecrübesini bu kanalda gerçekleştirdi. Kanaltürk'te spor bülteni ve hafta sonu ana haber bülteni sunuculuğu görevini yapan Aydın, Kanaltürk'ten TRT Türk kanalına geçti.

TRT Türk'te program sunuculuğu yapmaya başlayan Buket aydın, 2011'de NTV'ye transfer oldu. NTV'de haber bülteni sunduktan bir süre sonra "NTV Gece Bülteni Kuşağı'nda" moderatörlük yaptı.

2018 yılında haber sunuculuğu kariyerine Kanal D'de devam eden Buket Aydın, En İyi Haber Spikeri, Anadolu Medya, En İyi Giyinen Kadın Haber Sunucusu, Yılın Kadın Haber Spikeri, Yılın Gece Haberleri Bülteni ödüllerinin sahibi oldu. Kanal D'deki sunuculuğunun yanı sıra CNN Türk'te "40" adında bir sohbet programın sunuculuğunu üstleniyor.

Aynı zamanda Nişantaşı Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü öğretim görevlisi de olan Aydın, 2013 yılında iş insanı Erce Baykal'la evlendi.

Kanal D Ana Haber hızla devam ediyor... ile ilgili etiketler Kanal D canlı izle canlı yayın 2020 kanal d ana haber kanal d canlı yayın
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.