Kanal D Ana Haber 1 Haziran yayını devam ediyor!

Kanal D Ana Haber 1 Haziran izle! Kanal D Ana Haber haftanın her günü izleyicileri ile buluşmaya devam ediyor. Kanal D Ana Haber 18.45'de yayınlanmaktadır. Kanal D Ana Haber'in bugünkü yayınını sizler için araştırdık. Kanal D Ana Haber Bülteni'nde bugün hangi haberlerin yayınlanacağı merak konusu oldu. İşte, Kanal D Ana Haber 1 Haziran canlı izle! Kanal D canlı yayın! Detaylar haberimizde..

Kanal D Ana Haber 1 Haziran izle! Kanal D Ana Haber haftanın her günü izleyicileri ile buluşmaya devam ediyor. Günün en önemli gündem haberleri Kanal D ekranlarından takip edilmeye devam ediliyor. Dünya ve ülke genelinde gelişmeler merak ediliyor. Kanal D Ana Haber'in bugünkü yayınını sizler için araştırdık. İşte, Kanal D Ana Haber 1 Haziran canlı izle! Kanal D canlı yayın! Detaylar haberimizde...

KANAL D ANA HABER 1 HAZİRAN CANLI İZLE!

DENİZ BAYRAMOĞLU KİMDİR?

Televizyon Programcısı ve Sunucusu Deniz Bayramoğlu, 1975 yılında dünyaya geldi. Meslek hayatına 1994 yılında alaylı olarak başlayan Bayramoğlu, İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği’nde üç yıl okuduktan sonra eğitimine ara verip gazetecilik kariyerine başladı. Üniversiteye ara verdiği dönem ve sonrasında okumaya odaklandı. Gazetecilik üzerine panellere, kurslara, eğitim çalışmalarına katılan Deniz Bayramoğlu, uzmanlık alanı olarak ekonomi ve finans piyasaları gazeteciliğini seçti.

 

1999-2000 yılları arasında Yeni Binyıl’da finansal haber editörü; Demokrasi, Sabah ve Yeni Yüzyıl’da muhabir; Liberal Bakış ve Gündem gazetelerinde ise editör olarak çalıştı.

CNN Türk’te önce borsa yorumcusu olan Deniz Bayramoğlu, “İş Yemeği” programını hazırlayıp sunuculuğunu yaptı. 2008-2009 yeni yayın döneminde, Pelin Çift ve Alp Özgen’le birlikte, “12-14 Güncel” programını sundu. 2009 yılının Eylül ayından itibaren hafta içi her gün saat 09.00’da ekrana gelen “Parametre”yi sundu. Deniz Bayramoğlu, CNN TÜRK televizyonunda hafta içi her gün Semiha Şahin ile birlikte sunduğu Güne Merhaba programıyla evlere konuk oluyordu.

Genç bir televizyoncu olarak CNN Türk’ün kuruluşunda yer alan kişilerden biri olan Deniz Bayramoğlu, 15 yıldır haber peşinde koşuyor. Deniz Bayramoğlu, Show TV haber spikeri Ece Üner ile 6 Şubat 2013 tarihinde Roma'da evlendi.

Kanal D Ana Haber 1 Haziran yayını devam ediyor! ile ilgili etiketler Kanal D canlı izle canlı yayın 1 Haziran kanal d ana haber canlı izle
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.