Kanal A'nın yayın hayatın son verildi! İşte sebebi...

Kanal A kapandı. Hürriyet'e konuşan Termikel Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kara, "“Sanayi, ticaret alanında başka işlerimiz var. Kendi işimize gücümüze bakacağız. Televizyon yayıncılığından çıkıyoruz. Makul bir teklif gelirse Kanal A’yı satarız” dedi. Peki, Kanal A Haber kimin ve neden kapatıldı? Kanalda 80-85 kişinin çalıştığını bugün onlarla toplantı yaptıklarını anlatan Kaya, "Tüm sosyal haklarını verip, birbirimizle ibralaşıp yollarımızı ayırıyoruz” dedi. TV yayıncılığından tamamen çıktıklarını vurgulayan Kaya, radyo ve internet sitesinin ise devam edeceğini belirtti. Kaya, “Çünkü onların gelir-gider dengesi var” diye konuştu. Peki, Kanal A nedne kapatıldı? Detaylar haberimizde...

Kanal A Genel Yayın Yönetmeni Alper Tan, Kanal A'nın yayın hayatına son verdiklerini açıkladı. 21 yıllık yayın hayatına son verilen Kanal A'nın sahibi Termikel Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kara, Hürriyet'e konuştu. Peki, Kanal A Haber kimin ve neden kapatıldı? Kanalda 80-85 kişinin çalıştığını bugün onlarla toplantı yaptıklarını anlatan Kaya, "Tüm sosyal haklarını verip, birbirimizle ibralaşıp yollarımızı ayırıyoruz” dedi. TV yayıncılığından tamamen çıktıklarını vurgulayan Kaya, radyo ve internet sitesinin ise devam edeceğini belirtti. Kaya, “Çünkü onların gelir-gider dengesi var” diye konuştu. Peki, Kanal A neden kapatıldı? Detaylar haberimizde...

kanal_a_neden_kapandA

1996'dan beri yayın yapan Kanal A’dan yapılan açıklama şöyle:

"Kıymetli dostlarımız;

1996 yılından bugüne kadar inandığımız değerler çerçevesinde ilkeli, doğru habercilik ve analizler yapmaya çalıştık. 28 Şubat’çılar, FETÖ’cüler başta olma üzere bir çok mihrak ile karşımıza çıkan badireleri inanç ve azimle atlattık.

Hareketli ve yoğun gündemler içerisinde geçen süreçte, vatanımız, milletimiz ve maneviyatımız için sürekli ortak değerleri gündeme getirdik.

Hedeflerimiz gereği medya işinde yıllardır rızık peşine düşmedik. Rızkı veren Cenab-ı Hak’tır düşüncesiyle hareket ettik.

Medya ve özellikle televizyon dünyası dikensiz gül bahçesi değil ki Kanal A gülistan olsun. Ama biz her zaman halimize şükrettik, hamd ettik.

Geldiğimiz noktada; Kanal A yayınlarına birtakım sebeplerden dolayı ara veriyoruz. Radyo A ve www.kanalahaber.com yayınlarına devam edecek.

Bu süre zarfında samimiyetini ve sıcaklığını sürekli olarak yanımızda hissettiğimiz siz değerli izleyicilerimize, fedakâr programcılarımıza ve çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Saygılarımızla…"

esfsefsrefref

21 yıllık yayın hayatına son veren Kanal A’nın sahibi, Termikel Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kara, Hürriyet'in sorularını yanıtladı.
Mali gerekçelerle kapatma kararı aldıklarını ifade eden Kaya, satmayı düşünüyor musunuz, sorumuza, “Makul bir teklif gelirse satarız. Konuşuruz. Neticede iş adamayız” yanıtını verdi.

"MALİ NEDENLERLE SONA ERDİRDİK"

Kanalda 80-85 kişinin çalıştığını bugün onlarla toplantı yaptıklarını anlatan Kaya, "Tüm sosyal haklarını verip, birbirimizle ibralaşıp yollarımızı ayırıyoruz” dedi. TV yayıncılığından tamamen çıktıklarını vurgulayan Kaya, radyo ve internet sitesinin ise devam edeceğini belirtti. Kaya, “Çünkü onların gelir-gider dengesi var” diye konuştu.

Yayıncılığa girdikleri için pişman olmadıklarını söyleyen Kaya, "Son derece zevkli bir iş. Bir yere bağlı olmadan medyaya devam ettik, millete devlete ülkeye hizmet etmeye çalıştık. Televizyon yöneticilerine gazetecilere hiç bir zaman müdahale etmedik. Bugün de mali nedenlerle sona erdirdik" dedi.

Kanal A'nın yayın hayatın son verildi! İşte sebebi... ile ilgili etiketler kanal a neden kapatıldı kimin termikel şirketler grubu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.