Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Zahid Akman'ın acı günü

Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Zahid Akman'ın annesi Havize Mukaddes Akman hayatını kaybetti. Bir süredir hastanede tedavi gören Akman'ın cenazesi Ankara Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi. Havize Mukaddes Akman için çok sayıda kişi taziye mesajı yayınladı.

Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Dr. Zahid Akman'ın bir süredir hastanede tedavi gören annesi Havize Mukaddes Akman, 83 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Havize Mukaddes Akman'ın cenazesi Ankara’da Hacı Bayram Camii'nde kılınan öğlen namazına müteakip Ankara Asri Mezarlığı'na defnedildi.

Dr. Zahid Akman'ın acısını paylaşan pek çok isim sosyal medyadan taziye mesajları gönderdi.

Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Zahid Akman'ın acı günü

İletişim Başkanı Fahrettin Altun:

Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni sayın Zahid Akman'ın kıymetli annesi Havize Mukaddes Akman’ın vefatını büyük bir teessürle öğrendim. Havize Mukaddes annemize Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe:

Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Zahid Akman'ın vefat eden kıymetli annesi Havize Mukaddes Akman’a Allah’tan rahmet; ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun.

Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Zahid Akman'ın acı günü - Resim : 2

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin:

RTÜK eski Başkanlarımızdan, Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Sayın Dr. Zahid Akman'ın vefat eden kıymetli validesi Havize Mukaddes Akman’a Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.

RTÜK Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu:

2005 /2009 arasında RTÜK Başkanlığı görevinde bulunan eski Başkanımız ve Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Dr. Zahid Akman'ın kıymetli annesi Havize Mukaddes Akman, Hakk'a yürümüş. Merhumeye Rabbimizden rahmet Eski Başkanımız Zahid Akman’a ve yakınlarına sabrı cemiller niyaz ederim

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu:

Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Zahid Akman'ın vefat eden annesi Havize Mukaddes Akman’a Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun.

Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Zahid Akman'ın acı günü - Resim : 3

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç:

Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni, RTÜK eski Başkanı ama en önemlisi bana çok şey katan Kanal 7’de yollarımızın kesişmesinden itibaren ağabeyim olan Zahid Akman’ın annesinin vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Kendisine başsağlığı, değerli annesine Allah’tan rahmet diliyorum.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım:

Eski RTÜK Başkanı, Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Zahid Akman'ın vefat eden muhterem annesi Havize Mukaddes hanımefendiye Allah'tan rahmet; ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun.

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok:

Bir dönem RTÜK Başkanlığı da yapmış olan Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Sn. Zahid Akman'ın muhterem annesi Havize Mukaddes Akman'ı irtihale uğurladık.
Mekanı cennet olsun. Akman ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.

Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Zahid Akman'ın acı günü ile ilgili etiketler vefat cenaze Havize Mukaddes Akman Zahid Akman
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.