Kanadalı emekli sniper'lar Ermenistan'da

SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel, işadamı Halil İbrahim Karaçelik ile birlikte Azerbaycan'da Prime TV sunucusu Aygün Muradhanlı'nın konuğu oldu. Yüksel Azerbaycan'da devam eden çatışmalarda Kanadalı emekli keskin nişancıların kullanıldığını söyledi.

Mevlüt Yüksel, Ermenistan'ın kendi askerlerinin Azerbaycan askerlerine karşı savaşmak için inançları olmadığı belirtti. Yüksel bu yüzden Ermenistan'ın Kanada gibi ülkelerden getirilen emekli paralı askerleri kullandığını ifade etti.

Lübnan'dan, Afrika'dan ve Kanada'dan gelen bu askerlerin Azerbaycan'a atılan füzeleri hedeflerine yönlendirenler olduğunu belirten Yüksel, Ermenistan'ın kendi askerlerini kaçmasınlar diye araçlarının içinde birbirine zincirlediğini hatırlattı.

Küresel güçlerin özellikle Dağlık Karabağ'ın Ermenistan elinden çıkmasını istemediğini belirten Yüksel, Ermenistan'daki bu saldırıların planının iki yıl önce yapılmaya başladığını belirtti. Paşinyan'ın zor durumda olduğunu belirten Yüksel, Ermenistan'ın içinde bulunduğu krizi gizlemek için Azerbaycan'a saldırdığını da sözlerine ekledi.

 

 

 

Kanadalı emekli sniper'lar Ermenistan'da ile ilgili etiketler Ermenistan Azerbaycan Savaş Keskin nişancı Kanada mevlüt yüksel Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.