Kanada'da silahlı saldırı! Ölü ve yaralılar var...

Kanada'nın Toronto kentinde gece saatlerinde silahlı saldırı düzenlendi. Bir kişi tarafından düzenlenen saldırıdı 1 kişi öldü. 13 kişiyi de yaralayan saldırgan ölü ele geçirildi.

Pazar gecesi şehir merkezindeki Danforth ve Logan caddelerinde gerçekleşen saldırıda1 kişi hayatını kaybetti, 13 kişi yaralandı.

Bir kişi olduğu belirtilen saldırgan ise polisle girdiği çatışmanın sonunda öldü.

Yaralılar arasındaki genç bir kızın durumunun ağır olduğu ifade ediliyor. Toronto polisi, görgü tanıklarının Emniyet Müdürlüğü'ne başvurarak polisi bilgilendirmesi yönünde çağrı yaptı.

Saldırının gerekçesi hakkında ise henüz bir bilgi verilmiş değil.

Kanada televizyonlarında yayınlanan olay yeri görüntülerinde çanta taşıyan şapkalı bir adamın kaldırımda yürürken bir anda durduğu ve çantasından bir tabanca çıkararak etrafa ateş açmaya başladığı görülüyor.

Gazeteci Jeremy Cohn, Twitter'da paylaştığı videoda olay yerini görüntüledi ve "Kurbanlar geniş bir alana yayılmış durumda" dedi.


Görgü tanıklarından Jody Steinhauer, CBC News kanalına konuştu ve ailesiyle birlikte bir restoranda yemek yerken 10 ila 15 el silah sesi duyduğunu söyledi.

Steinhauer, "İnsanların bir anda bağrışmaya başladığını duyduk" dedi.

Kanada'da silahlı saldırı! Ölü ve yaralılar var... ile ilgili etiketler Kanada toronto silahlı saldırı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.