Kanada'da maden çöktü: 39 işçi toprak altında kaldı!

Brezilyalı maden şirketi Vale SA, Kanada’nın Sudbury şehrindeki Totten madeninde dün meydana gelen kazada 39 madencinin yer altında mahsur kaldığını açıkladı.

Brezilyalı maden şirketi Vale SA tarafından yapılan açıklamada, Kanada’nın Sudbury şehrindeki Totten madeninde dün işçileri taşıyan aracın yoldan çıkması sonucu meydana gelen kazada 39 madencinin yer altında mahsur kaldığı bildirildi.

BÜTÜN MADENCİLER HAYATTA, KURTARMA ÇALIŞMASI SÜRÜYOR

Şirket, bütün madencilerin sağlık durumunun iyi olduğunu belirtirken, kurtarma çalışmalarına devam ettiğini ve mahsur kalan madencilerin ikinci bir çıkış kullanılarak tahliye edileceklerini açıkladı.

Madencilerin ilerleyen saatlerde madenden kurtarılması bekleniyor.

Şirket ayrıca, kaza sonrası madencilerin içinde su ve yiyecek bulunan sığınma istasyonuna sorunsuz bir şekilde ulaştığını ve şirketle iletişime geçtiğini aktardı.

Kanada'da maden çöktü: 39 işçi toprak altında kaldı! ile ilgili etiketler Kanada Maden Toprak çökme altında
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.